We Take Security Personally™

Waarom Secyber?

Als u het zelf ook kunt?

Waarom Secyber?

Secure Cyber Communications (SECYBER) biedt sinds 2001 zeer gespecialiseerde producten, hoogwaardige kennisdiensten en specifieke maatwerkoplossingen op het gebied van informatie- en netwerkbeveiliging.

Secure Cyber Communications is een product solution provider en value added partner met 100% focus op informatiebeveiliging. Het is ons doel om leveranciers en producten te selecteren die zowel toonaangevend en innovatief zijn, maar ook elkaar aanvullen en die tegelijkertijd een solide partnerbeleid voeren.

Internet, digitale communicatie en informatiebeveiliging worden steeds belangrijker voor bedrijven en particulieren. Zowel de informatie die is opgeslagen op verschillende systemen als de informatie die wordt bewerkt of uitgewisseld, vormt een cruciaal onderdeel van de totale bedrijfsvoering en dient als zodanig te worden benaderd. Secure Cyber Communications levert u continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid van die informatie. Als het gaat om informatiebeveiliging, dan kijken wij naar de gevoeligheid van de gegevens ( denk aan privacywetgeving zoals de AVG / GDPR ) en de werkomgeving. Soms kan een eenvoudige oplossing afdoende zijn, zolang deze maar gepaard gaat met gedegen advies.

De oplossing is echter bij iedere organisatie anders, zowel in opzet als in benadering. Wij kijken naar de gehele organisatie en in het bijzonder naar de gegevens die worden uitgewisseld en gedeeld. Dit vormt de basis van de persoonlijke werkwijze van Secure Cyber Communications en met deze inzichten bieden wij u een adequate oplossing voor uw informatiebeveiliging.

Wij zijn een gecertificeerd ‘Value Added Partner’ van verschillende toonaangevende leveranciers van beveiligingsoplossingen. Voor productadvies op maat, proof-of-concept, managed services of ondersteuning bij de aankoop van uw beveiligingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren bij al onze producten en diensten aankoopondersteuning en implementatie-begeleiding en wij bieden diverse mogelijkheden voor technische ondersteuning, health-checks en zogenoemde ‘managed services’. Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging zijn uw directe voordeel en staan u altijd ten dienst.

De voordelen hieruit voor de opdrachtgever in de samenwerking met Secure Cyber Communications zijn onder meer:

  • 100% focus op informatiebeveiliging
  • Best-in-class technische kennis en ondersteuning en deskundig expertisenetwerk met flexibele servicecontracten
  • Kennis en producten op het gebied van procestechniek (SCADA/PLC), Internet of Things (IoT) beveiliging, SDN(S) (Software Defined Networking & Security), IAM/SSO (Identity & Access Management met Single-Sign-On), Distributed Enterprise & Retail oplossingen en Big Data privacy & security
  • Proactief relatiebeheer door intensieve samenwerking
  • Zorgvuldig uitgekozen en onderhouden partnerships
  • ‘Value Added Partner’ in informatiebeveiliging

Samen sterk. Een oud gezegde met waarheid. Als ervaren partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging bieden wij u een uitgebreid aanbod van diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten. Wij kunnen uw strategie toetsen aan de eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging, wij geven u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op zowel beveiligingsgebied als cybercrime en wij kunnen uw organisatie voorzien van adviezen en rapportages over uw huidige en gewenste beveiliging. Uiteenlopend van een korte systeemscan, ethical hacking tot diepgaande systeemaudits bieden wij u onafhankelijk advies en een gedetailleerd inzicht. Eenmalig of op contractbasis terugkerend, zodat u zich altijd van optimale systeem- en informatiebeveiliging weet gewaarborgd.

Met ons Cyber Security Support contract verzorgen wij het beheer, monitoring en incident response voor u. Per maand. In combinatie met onze SIEM-oplossing verkrijgt u diepgaande inzichten, heldere rapporten en voldoet u aan diverse compliance eisen rondom wet en regelgeving. Zonder enge uitgebreide conditionele SLA’s, we doen gewoon wat we beloven.

Secure Cyber Communications staat voor een persoonlijke benadering, integriteit, kwaliteit en professionaliteit. Werken aan de toekomst als kennisleverancier voor haar relaties.

Secure Cyber Communications: We take security personally™

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten

SecWatch