We Take Security Personally™

Waarom Secyber?

Als u het zelf ook kunt?

Waarom Secyber?

Secure Cyber Communications (SECYBER) biedt sinds 2001 zeer gespecialiseerde producten, hoogwaardige kennisdiensten en specifieke maatwerkoplossingen op het gebied van informatie- en netwerkbeveiliging. Wij helpen uw organisatie in de complexe wereld van informatiebeveiliging verder.

SECYBER - Secure Cyber CommunicationsSecure Cyber Communications is een product solution provider en value added partner met 100% focus op informatiebeveiliging. Het is ons doel om leveranciers en producten te selecteren die zowel toonaangevend en innovatief zijn, maar ook elkaar aanvullen en die tegelijkertijd een solide partnerbeleid voeren.

Zodoende hebben onze klanten altijd de beschikking over de beste technologische oplossingen.


Samen sterk. Een oud gezegde met waarheid. Als ervaren partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging bieden wij u een uitgebreid aanbod van diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten. Wij kunnen uw strategie toetsen aan de eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging, wij geven u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op zowel beveiligingsgebied als cybercrime en wij kunnen uw organisatie voorzien van adviezen en rapportages over uw huidige en gewenste beveiliging. Eenmalig of op contractbasis terugkerend, zodat u zich altijd van optimale systeem- en informatiebeveiliging weet gewaarborgd.


SECYBER is gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende leveranciers van beveiligingsoplossingen. Voor productadvies op maat, proof-of-concept, managed services of ondersteuning bij de aankoop van uw beveiligingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging zijn uw directe voordeel en staan u ten dienst.

We onderscheiden ons met onze jarenlange ervaring en 100% focus op informatiebeveiliging, hoogstaand kennisniveau gedreven door best-in-class technische kennis en ondersteuning, proactief relatiebeheer door intensieve samenwerking en onze zorgvuldig uitgekozen partnerships. Kortom, voor onze opdrachtgevens zijn we een ‘Value Added Partner’ in informatiebeveiliging.

Met ons Cyber Security Support contract verzorgen wij het beheer, monitoring en incident response voor u. In combinatie met onze SIEM-oplossing verkrijgt u diepgaande inzichten, heldere rapporten en voldoet u aan diverse compliance eisen rondom wet en regelgeving. Zonder enge uitgebreide conditionele SLA’s, we doen gewoon wat we beloven.


Secure Cyber Communications staat voor een persoonlijke benadering, integriteit, kwaliteit en professionaliteit. Werken aan de toekomst als kennisleverancier voor haar relaties.

Secure Cyber Communications: We take security personally™

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten