We Take Security Personally™

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Referenties

Secure Cyber Communications B.V. werkt sinds 2001 voor gerenommeerde organisaties, overheid, semi-overheid, non-profit organistaties en kleine tot zeer grote internationale bedrijven. Onze geheimhoudingsverklaring per opdrachtgever verbiedt het ons om namen te vermelden. Derhalve ziet u hieronder enkele geanonimiseerde cases als referentie. Neem voor aanvullende informatie over onze referenties contact met ons op.

Vraag vandaag nog naar onze referenties, wordt u er ook een?

WatchGuard Perimeter Security voor energieleverancier met meer dan 400.000 klanten.

Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation firewalls als twee active/passive clusters geleverd met 35Gbps throughput, 12Gb interfaces en 4 10-Gb fiber interfaces. Ook zijn security functionaliteiten als IDS/IPS, Webfiltering, Gateway Antivirus en Application Control geactiveerd. Onze experts hebben de intake en inventarisatie, het maken van het technisch- en functioneel ontwerp en de implementatie uitgevoerd. Hierna zijn medewerkers hands-on getraind en zorgen we voor health-checks en tweede-lijns ondersteuning.

Technische Dienstverlener beheert 900+ IoT units centraal en veilig

Voor een grote landelijke technische dienstverlener heeft Secure Cyber Communications een centraal beheerde omgeving opgezet met 900+ WatchGuard T-10/15 series, ten behoeve van veilige en directe toegang voor service monteurs naar IoT en technische installaties (OT) (Distributed Enterprise). Door middel van drag ’n drop vpn tezamen met WatchGuard Rapid Deploy Cloud integratie en  centraal geautomatiseerd beheer is het uitrollen van de units een peulenschil met slechts enkele minuten werk.

Communicatie Gemeente in Noord-Holland met ongeveer 90.000 inwoners beschermd met ESET

Onze cyber security experts hebben 1.000 endpoints gemigreerd naar ESET Endpoint Antivirus en 1500 Exchange mailboxen beschermd met ESET Mail Security.

Voor een producent van alcoholhoudende dranken heeft Secure Cyber Communications de bestaande gateway beveiliging vervangen door een WatchGuard XTM oplossing.

Voor een producent van alcoholhoudende dranken heeft Secure Cyber Communications de bestaande gateway beveiliging vervangen door een WatchGuard XTM oplossing. Hierdoor is de beveiliging opgewaardeerd met onder andere application control (voor bescherming tegen Web 2.0 bedreigingen via Facebook, LinkedIN, ed.), heeft men nu volledige inzage en controle over het webverkeer en is er nu een totaaloplossing met, naast uitgebreide firewall-functionaliteit, tevens centrale anti-spam voorzieningen, IPS en gateway antivirus.

Voor een advocaten- en notarissenkantoor de toegang tot het netwerk beveiligd door middel van multi-factor authenticatie.

Secure Cyber Communications heeft voor een advocaten- en notarissenkantoor de toegang tot het netwerk, zowel vanuit kantoor als vanaf thuiswerkplekken, beveiligd door middel van twee-factor authenticatie. Er is gekozen voor de SafeNet MobilePASS oplossing waarbij een One Time Password (OTP) op de BlackBerry smartphones wordt gegenereerd.

Toonaangevende producent van inbouwapparatuur

Sinds 2010 is Secure Cyber Communications preffered partner voor cybersecurityoplossingen. De geleverde en geïmplementeerde oplossingen zijn onder ander een WatchGuard Gateway mailsecurity, ESET Endpoint antivirus en een mobile device managementoplossing voor het beveiligen en beheren van zo’n 200 mobiele devices.

Vooraanstaand reisconcern krijgt inzage met Tenable Nessus

Voor het ontdekken van kwetsbaarheden, incorrecte configuraties en compliancy-afwijkingen gebruikt de organisatie Nessus Manager. Naast het leveren van de software hebben onze experts de inrichting afgestemd op de wensen van de organisatie en de configuratie helemaal met de infrastructuur gestroomlijnd.

Een overheidsinstelling heeft haar antivirus software voor alle werkstations, servers en MS Exchange mailboxen vervangen door ESET

Een overheidsinstelling heeft haar antivirus software voor alle werkstations, servers en MS Exchange mailboxen vervangen door ESET. Secure Cyber Communications heeft samen met de systeembeheerders de omgeving ingericht, waardoor een overzichtelijke en beheersbare situatie is ontstaan. Bijkomend voordeel van de ESET software is het minimale prestatieverlies voor de werkstations en servers.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten