We Take Security Personally™

WatchGuard Secure Cloud Wi-Fi

Secure, Simple, Intelligent Wi-Fi.

WatchGuard Secure Cloud Wi-Fi

Interactie met uw gebruikers, klanten of bezoekers? Reach out en maak van ‘gratis Wi-Fi’ een business model:

  • Binnen & Buiten Wave2 Accesspoints: met een ruimte keuze aan opties
  • WIPS: Echte Wireless Intrusion Prevention; bescherm uw bezoeker!
  • Centraal Cloud management: van 1 tot 10.000+ AP’s voor al uw locaties
  • Marketing tools: Splash Pages, Coupons… Verhoog uw conversie!
  • Business Analytics & marketing ondersteuning: Wi-Fi is een business model!

Meer weten over Secure Wi-Fi? Neem contact met ons op!


Beveilig uw gebruikers met WIPS:

Beveiligde Bring Your Own Device (BYOD) Policy Enforcement – identificeert automatisch op het netwerk aanwezige smart-devices en blokkeert niet-goedgekeurde verbindingen.
Accurate Location Tracking – wijst de locatie van de aangesloten draadloze apparaten aan of identificeert bronnen van elektromagnetische storingen, waardoor beheerders snel actie kunnen ondernemen.
Flexibele inzetbaarheid – het systeem kan worden geïnstalleerd als een extra laag op de bestaande WLAN-infrastructuur of als stand-alone systeem voor Wi-Fi Security.

WatchGuard Secure Wireless en Friendly WiFiFriendly Wi-Fi: Bescherm uw jongste bezoekers op het internetMet de ‘Friendly Wi-Fi’-optie, beschermd u tevens het internetgebruik van jonge bezoekers. Zo laat u zien dat u ook de allerkleinsten voorziet van veilig internetgebruik door het filteren van ongewenste en gevaarlijke content. Ouders kunnen hun kinderen dan met een gerust hart op uw Wi-Fi omgeving laten surfen, tijdens bijvoorbeeld het winkelen.
Maak van de Wi-Fi-omgeving een potente bron van inkomsten, door gebruik te maken van de gecombineerde voordelen van beveiligde cloud-beheerde Wi-Fi, captive portal technologie en sociale media interactie. Gebruik splash pagina’s om de aandacht te vangen van uw verbonden gebruikers, ga interactie met ze aan via bijvoorbeeld video’s, polls, vouchers en enquêtes. Profiteer van de analytics tools waarmee u meer inzicht in interesses en voorkeuren verkrijgt (opt-in).

Secure Cyber Communications helpt u bij de juiste selectie op performance, security en compliance en biedt u expertise op het gebied van onderzoek, implementatie en onderhoud van uw firewalls.


WatchGuard Secure, Cloud-Managed Wi-Fi:

WatchGuard Secure Cloud Wi-FiWi-Fi is makkelijk. Beveiligde Wi-Fi is de uitdaging. Wi-Fi is tegenwoordig meer dan alleen draadloos internet. Het geeft uw onderneming, retailwinkel of faciliteit een competitief voordeel; het biedt u een kans om te concurreren. Met voordelen variërend van verhoogde productiviteit tot een verbeterde klanttevredenheid, het implementeren van een draadloos netwerk voor uw medewerkers en gasten is uitgegroeid tot de kern van goed zakendoen.

WatchGuard Secure Cloud Wi-Fi-oplossing, een echte game-changer in de huidige markt, is ontworpen om kosten sterk te verminderen en uw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Met diepgaand inzicht in business analytics, splash-pagina’s en klant-engagement, maakt u van uw Wi-Fi-omgeving een krachtige bron van inkomsten en “Customer Loyalty”.

Bekijk de Cloud Wi-Fi brochure en/of vraag een demo aan!


Meer weten over Secure Wi-Fi? Neem contact met ons op!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten