We Take Security Personally™

WatchGuard Firebox

One Appliance, Total Security

WatchGuard Firebox

WatchGuard Firebox Firewall serie is dé Next-Generation firewall met de hoogste doorvoersnelheid in de WatchGuard-lijn van multifunctionele firewalls. Deze nieuwste serie firewalls biedt een nog hoger niveau van beveiliging en betrouwbaarheid met Data Leakage Prevention en Advanced Persistant Threat-detectie met end-point integratie.

De vele mogelijkheden van de Fireware-software zorgen ervoor dat uw netwerk de diepste bescherming, hoogste snelheid en helderste inzage heeft die nodig is om uw organisatie in bedrijf te houden. Secure Cyber Communications helpt u bij het maken van de juiste keuzes, de installatie en de configuratie van alle WatchGuard Fireware-oplossingen. Wij zijn sinds 2002 volledig gecertificeerd WatchGuard Partner. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake!


Meer weten over WatchGuard Firewalls? Neem contact op!


WatchGuard Firebox UTM Firewalls: de beste keuze in perimeter en cloud beveiliging

Beveiliging wordt steeds meer een business model, klanten vragen erom en wetgeving vereist goede beveiliging van gegevens. Daarom bieden wij Best-Of-Breed: Alleen het beste van het beste. Zoals technieken van Lastline, BitDefender, Websense, McAfee en vele anderen. Centraal management: Van 1 tot 25.000+ units voor al uw locaties en remote (IoT) devices en Value & Performance: Netwerkbeveiliging met indrukwekkende doorvoersnelheden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Beveilig uw omgeving met behulp van de volgende technieken in de WatchGuard Firebox:

 • Intrusion Prevention
 • Reputation-Based Threat Prevention
 • URL-Filtering
 • DNS-Filtering & Security
 • Spam Prevention
 • Gateway Antivirus
 • Application Control
 • IntelligentAV
 • Network Discovery
 • APT Blocker
 • Data Loss Prevention (DLP)
 • Threat Detection & Response
 • Access Portal
 • Secure WiFi
 • Logging & Correlation
 • Centralized Full Management

WatchGuard Total Security

Met de ‘Total Security’-suite op de WatchGuard Firebox beschermt u uw omgeving tegen alle mogelijke internetbedreigingen. De vele mogelijkheden van de Fireware-software en de best-of-breed integraties zorgen ervoor dat uw netwerk grondig wordt beschermd, een hoge snelheid heeft en volkomen transparant is. Zaken die nodig zijn om uw organisatie in bedrijf te houden.

Netwerkbedreigingen kunnen overal vandaan komen, op elk moment van de dag. Voor u het weet, kunnen ze uw omgeving platleggen of infecteren, en u afpersen. De netwerkbeveiligingsproducten van WatchGuard zijn uniek in de branche qua intelligentie, snelheid en effectiviteit. IT-beveiligingsprofessionals beschermen hun netwerken met behulp van de vele ondernemingsgerichte beveiligingsgereedschappen, die geschikt zijn voor elke organisatie, ongeacht de grootte van het budget of de complexiteit van het netwerk.


WatchGuard SecurityOndernemingsgerichte beveiliging. Wij van Secure Cyber Communications en WatchGuard vinden dat elke organisatie, groot of klein, toegang moet hebben tot de meest effectieve beveiligingstechnologieën die op dit moment beschikbaar zijn. Dankzij de unieke architectuur van onze WatchGuard Firebox producten kunnen klanten hun beveiliging naar een hoger plan tillen, zonder de hoge kosten en de complexiteit waarmee ze te maken krijgen bij een single-point-oplossing.

WatchGuard SimplicityEenvoud. Eenvoud is de sleutel voor een succesvolle toepassing van technologie. Met het oog hierop zijn de WatchGuard Firebox producten van WatchGuard niet alleen gemakkelijk te configureren en te ontwikkelen, maar is er ook aandacht voor het centraal management, zodat het huidige beleids- en netwerkbeheer eenvoudig en ongecompliceerd wordt. Beveiliging is complex, maar het uitvoeren daarvan hoeft dat niet te zijn.

WatchGuard VisibilityInzichtelijkheid. Bij netwerkbeveiliging geldt: zien is weten, en weten leidt tot doen. De bekroonde Dimension™ logging & reporting-omgeving van WatchGuard maakt big-data analyse inzichtelijk naar netwerkbeveiliging, zonder de gebruikelijke kosten en complexiteit. Drukke IT-managers zien in één oogopslag waar het probleem ligt, kunnen meteen een zinvol beveiligingsbeleid op het netwerk instellen en zodoende voldoen aan alle regelgevingen.

WatchGuard Future ReadyToekomstbestendigheid. Dankzij de unieke architectuur van onze WatchGuard Firebox producten kan ons team razendsnel nieuwe, innovatieve diensten voor de netwerkbeveiliging toevoegen aan onze UTM-aanbiedingen, veel sneller dan onze concurrenten. En deze architectuur stelt ons bovendien in staat om moeiteloos bestaande diensten te upgraden of te veranderen op het moment dat veranderingen in de technologie en best practices daarom vragen – iets wat voor onze concurrenten een kolossaal en tijdrovend project betekent.

WatchGuard PeformancePrestatie. Het is al een tijd geen betrouwbare netwerkbeveiligingsstrategie meer om een veiligheidsscan in één keer uit te voeren. Organisaties moeten ertoe overgaan om de beveiliging van hun netwerken gelaagd aan te pakken. Andere fabrikanten beloven misschien een hogere snelheid met een enkele beveiligingstechnologie, maar WatchGuard laat als het erop aankomt alle beveiligingsmotoren draaien en biedt toch razendsnel resultaat.


WatchGuard Firebox Total Security SuiteWatchGuard heeft een zeer uitgebreid portfolio met beveiligingsdiensten, van traditionele inbraakpreventie, gateway-antivirus, applicatiebeheer, spampreventie en URL-filtering, tot en met geavanceerdere diensten voor de bescherming tegen malware, ransomware, en het lekken van gegevens met endpoint integratie. Elke beveiligingsdienst wordt geleverd als integrale oplossing, met een eenvoudig te beheren en kosteneffectieve Firebox-toepassing.

De Firebox firewall is specifiek ontwikkeld om allerlei soorten midden- en kleinbedrijven te beschermen tegen aanvallen die minstens zo kwaadaardig zijn als de aanvallen op grotere organisaties.

Zo zijn bijvoorbeeld de Firebox M370, M570 en M440 Unified Threat Management (UTM)-oplossingen tot 218 procent sneller dan concurrerende producten als alle security layers aan staan, en tot 385 procent sneller bij HTTPS-inspectie. Dat garandeert dat bedrijven geen prestatieverlies lijden ten gunste van netwerkbeveiliging. Alle Firebox oplossingen hebben de beste Security Services in hun soort, met onder andere gateway AV, URL- en webcontent-filtering, intrusion prevention, app-controle en spam blocking en meer.

Secure Cyber Communications helpt u de juiste keuze te maken als het gaat om prestatie, veiligheid en compliance, en biedt u expertise op het gebied van onderzoek, implementatie en onderhoud van uw WatchGuard Firebox firewalls.

Wilt u meer informatie over een van de WatchGuard-productlijnen en de mogelijkheden, of een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. We kijken samen met u naar uw wensen en de eisen van uw organisatie. Neem ook contact met ons op voor meer informatie over:

 • Competitive Trade-in korting; ruil uw Sophos, Fortinet, Cisco, SonicWall of andere oplossingen in met interessante kortingen en start met échte “Return on Investment”
 • Engineering; installatie of een check-up door een expert nodig? We hebben al sinds 2002 hoogste engineeringstatus
 • Supportcontracten; doorlopende ondersteuning door onze Nederlandse engineers.
 • WMSP/MSSP: Wireless / Managed Security Provider; niet alles zelf doen? Vraag naar onze Managed Service Provider mogelijkheden

In combinatie met ons Centureon Security Support contract verzorgen wij ook de gewenste omgeving ‘managed’. Wij zullen wijzigingen (changes), updates en upgrades, health-checks en rapportages voor u verzorgen. In combinatie met onze andere services en oplossingen verkrijgt u diepgaande inzichten en correlatie met gedragsanalyse tussen gebruiker, netwerk en firewall-acties, uitgevoerd in heldere Dashboards en rapporten. Zo voldoet u aan diverse compliance eisen rondom wet en regelgeving.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten