We Take Security Personally™

WatchGuard Dimension

Visibility. Control. Compliance. Dimension.

WatchGuard Dimension

WatchGuard Dimension brengt verborgen zaken aan het licht

Zien is geloven. Zien is weten. Zien is actie ondernemen, meteen. Dimension.

Netwerkbeveiliging is geen statisch gegeven. Netwerkbeveiliging is een continu veranderend proces. IT-afdelingen moeten snel en accuraat op veranderingen kunnen inspelen. Inzichten en analyses moeten worden gebaseerd op enorme hoeveelheden real-time gegevens. Security policies moeten kunnen worden aangescherpt op basis van recente ontwikkelingen. Rapportages moeten bevestigen dat de beveiligingssystemen op orde zijn en dat het beveiligingsbeleid goed functioneert.

De privacy van gebruikers is met de officiële aanname van de AVG / GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in het centrum van de belangstelling van de Europese Unie komen te staan.

WatchGuard’s Dimension zichtbaarheidsplatform, dat deel uitmaakt van alle beveiligingsapparaten van WatchGuard, beschikt nu over een krachtige functie voor het anonimiseren van gebruikers waarmee de organisatie de naleving van de AVG op een hoger niveau kan tillen. Wanneer de geanonimiseerde modus is ingeschakeld, maskeert de functie alle persoonlijk identificeerbare informatie (PII) in rapporten, samenvattingen en dashboards. Hiervoor maakt het gebruik van dynamische pseudonimisering. Gebruikers die zich aanmelden op Dimension wanneer de geanonimiseerde modus is ingeschakeld, kunnen uitsluitend een beperkt gedeelte van de pagina’s bekijken. Wat ze kunnen zien wordt bepaald door hun gebruikersrol. Deze service werkt heel eenvoudig, is gemakkelijk te gebruiken en te configureren, en is ontworpen om te verzekeren dat de AVG / GDPR wordt nageleefd.

Krijg een close-up weergave van uw gegevensstromen

WatchGuard Dimension VisibilityIn plaats van lange onoverzichtelijke logbestanden verschaft WatchGuard Dimension direct een helder visueel inzicht in de actuele status van uw netwerkbeveiliging. Wie doet wat, welke sites zijn drukbezocht, welke pc lijkt geïnfecteerd, welke aanvallen vinden er plaats, waar wordt afwijkend netwerkgedrag geconstateerd, enzovoort? De rapportages geven duidelijk inzicht in beveiligingstrends en ontwikkelingen binnen de bedrijfsnetwerken. Deze inzichten en rapportages verschaffen niet alleen IT-afdelingen, maar ook het hogere management duidelijkheid over de veiligheid van de bedrijfsvoering en welke beslissingen er eventueel moeten worden genomen.

Door samen te werken met vooraanstaande technologieleveranciers is WatchGuard in staat om de beste beveiligingstoepassingen te integreren in één UTM/NGFW-platform voor een sterkere beveiliging met een grote kostenbesparing. Monitoring- en rapportagetools worden standaard meegeleverd.

WatchGuard Dimension is een ‘cloud-ready’ beveiligingstool voor het management en sluit naadloos aan op het WatchGuard Unified Threat Management (UTM)-platform. WatchGuard Dimension bestaat uit een zeer eenvoudig te implementeren allesomvattende virtuele toepassing, die zowel binnen als buiten de eigen organisatie kan worden geplaatst. Installatie en onderhoud zijn eenmalig. Na installatie is het pakket onderhoudsvrij.

Met ons Centureon Security Support contract verzorgen wij ook de monitoring en rapportages voor u. In combinatie met onze Vulnerability Management-oplossing verkrijgt u diepgaande inzichten, heldere rapporten en voldoet u aan diverse compliance eisen rondom wet en regelgeving.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten