We Take Security Personally™

WatchGuard AuthPoint

Multi-Factor Authenticatie

WatchGuard AuthPoint

Houd criminelen buiten uw netwerk met AuthPoint Multi Factor Authenticatie

Ons unieke multi-factor authenticatie (MFA)-systeem helpt niet alleen de kans op netwerkschendingen en datalekken te verminderen die voortkomen uit verloren of gestolen inloggegevens, maar we leveren deze belangrijke functie geheel vanuit de cloud zodat deze gemakkelijk in te stellen en te beheren is. AuthPoint multi-factor authenticatie gaat verder dan de traditionele 2-Factor Authentication (2FA) door het gebruik van innovatieve manieren om gebruikers positief te identificeren. Ons uitgebreide ecosysteem van 3rd-party-integraties betekent dat u MFA kunt gebruiken om de toegang tot uw netwerk, VPN’s en cloudapplicaties te beveiligen. Zelfs niet-technische gebruikers zullen de mobiele app van AuthPoint multi-factor authenticatie gemakkelijk en handig in gebruik vinden!

WatchGuard AuthPoint multi-factor authenticatie is dé oplossing op het juiste moment om MFA te realiseren voor bedrijven en organisaties die het hard nodig hebben om aanvallen te blokkeren.


Meer weten over AuthPoint MFA? Neem contact met ons op!


authpoint dnaEffectieve MFA-bescherming met Mobile Device DNA

AuthPoint gebruikt een pushbericht, een QR-code, of een one-time password (OTP) als toegevoegde factor om uw identiteit vast te stellen. Ons Mobile Device DNA matcht met de telefoon van de geautoriseerde gebruiker wanneer hem toegang tot systemen en applicaties wordt verleend. Elke aanvaller die probeert met een gekloond apparaat toegang te krijgen tot een beveiligd systeem wordt dus geblokkeerd omdat het DNA van het apparaat niet overeen komt.


authpoint mobile mfa appGemakkelijk te gebruiken app van AuthPoint

Met de AuthPoint-app van WatchGuard kunnen gebruikers direct vanaf hun eigen telefoon authenticeren! Het is niet nodig om sleutelhangers of usb-sticks te gebruiken, installeer en activeer in een paar seconden de AuthPoint-app en gebruik hem om vanaf een smartphone te authenticeren. Op deze manier gaat push-based authenticatie razendsnel, maar ook offline authenticatie waarbij gebruikgemaakt wordt van QR-codes met de camera van de telefoon is zo gedaan.


Authpoint EcosystemSterk ecosysteem

WatchGuards ecosysteem omvat tientallen 3rd-party-integraties met AuthPoint – hiermee eisen bedrijven van hun gebruikers dat ze zich eerst authenticeren voordat ze toegang krijgen tot gevoelige cloudapplicaties, VPN’s en netwerken. AuthPoint ondersteunt de SAML-standaard, waarmee gebruikers met eenmaal inloggen toegang krijgen tot een volledig pakket aan applicaties en services.


Authpoint DashboardManagement op het cloudplatform van WatchGuard

Bedrijven met weinig IT-personeel en beveiligingsexpertise hebben flink baat bij de gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden MFA-bescherming op het cloudplatform van WatchGuard. Het is toegankelijk vanaf iedere locatie en u hoeft geen software te installeren, upgrades te plannen of patches toe te passen. Het platform biedt bovendien plaats aan een enkel algemeen account, of aan meerdere onafhankelijke accounts.


Meer weten over AuthPoint MFA? Neem contact met ons op!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten