We Take Security Personally™

WatchGuard

Firebox Firewalls, AuthPoint MFA & Secure WiFi

WatchGuard

WatchGuard Firebox Next Generation FirewallsWatchGuard Firebox Next-Generation Firewalls: geavanceerde oplossingen voor netwerkbeveiliging

Secure Cyber Communications kent uw bezorgdheid: er zijn veel wensen, eisen en voorwaarden voor een goede netwerkbeveiliging. Er zijn tientallen aspecten waar u vooraf rekening mee moet houden bij aanschaf en installatie van een firewall: hoeveel gebruikers zijn actief, welke beveiligingsmodules zijn nodig, welke koppelingen zijn er, hoeveel mobiele gebruikers zijn er, hoe zit het met de wifi-integratie en interne netwerksystemen, SSL-inspectie, Advanced Persistant Threat-detectie, DNS-Beveiliging, Endpoint Security Integration, enzovoort.

WatchGuard Technologies heeft een sterke focus op beveiliging met zeer uitgebreide UTM-Firewalls, veilige cloud Wi-Fi en actieve zichtbaarheid door diepgaande logging en reporting. Secure Cyber Communications helpt u bij de juiste selectie op performance, security en compliance en biedt u expertise op het gebied van onderzoek, implementatie en onderhoud van uw firewalls.


Bekroonde, enterprise-grade bescherming voor MKB’s en gedistribueerde ondernemingen in een kosteneffectieve, centraal beheerde oplossing.

Verder lezen

Houd bedriegers uit de buurt van uw netwerken en gegevens met uitgebreide gebruikersverificatie die eenvoudig te gebruiken en beheren is.

Verder lezen

De Wi-Fi-oplossingen van WatchGuard bieden de sterkste bescherming tegen kwaadaardige aanvallen en rogue AP’s met gepatenteerde WIPS-technologie.

Verder lezen

WatchGuard Dimension brengt big-data zichtbaarheid op netwerkbeveiliging, voor snelle preventieve en corrigerende maatregelen tegen bedreigingen.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten