We Take Security Personally™

Tenable SecurityCenter

VOLLEDIG GEÏNTEGREERD MANAGEMENTPLATFORM

Tenable SecurityCenter

Tenable SecurityCenter: Vulnerability Management & Analytics


Tenable SecurityCenter Tenable SecurityCenter Continuous View is het volledig geïntegreerde managementplatform voor onderzoek naar kwetsbaarheden, bedreigingen en compliancy-afwijkingen dat direct inzicht biedt in de actuele status en hierop snel kan reageren.

Met behulp van het Tenable SecurityCenter CV kunnen beveiligingsexperts de input van uiteenlopende bronnen, systemen, rapportages, log-bestanden en meer diepgaand analyseren en direct actie ondernemen. Het SecurityCenter platform is de enige oplossing om direct en accuraat beveiligingsfouten, bedreigingen en compliancy-risico’s te ontdekken, inclusief die van mobiele devices, virtuele machines en cloud-diensten.Tenable SecurityCenter

Tenable SecurityCenter CV combineert de actieve Nessus scans met de Nessus Passive Vulnerability Scanner (PVS) voor real-time beoordeling van kwetsbaarheden, risico’s en compliancy-afwijkingen in een enkel overzichtelijk dashboard. PVS is een afzonderlijk component in het netwerk en identificeert in real-time alle veranderingen en afwijkingen in de datastromen met de bijbehorende risico’s.

Met behulp van het Tenable SecurityCenter CV is een uiterst gedetailleerd inzicht beschikbaar in het netwerkgedrag en in de netwerkbeveiliging, tot in het uiterste detail en op ieder moment. Niets gaat aan Tenable PVS ongezien of ongemerkt voorbij en alles wordt onderzocht en gecontroleerd. Iedere afwijking, ieder risico, iedere bedreiging, alles wordt gerapporteerd en kan worden gebruikt in security-audits en voor het aanscherpen van security-policies.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten