We Take Security Personally™

Tenable Nessus

TENABLE NESSUS PROFESSIONAL & MANAGER

Tenable Nessus

Tenable Nessus Professpional Tenable Nessus Manager
Voer vulnerability assessments uit met Nessus Professional

Identificeer kwetsbaarheden, onjuiste configuraties en malware waarvan aanvallers gebruik kunnen maken om uw netwerk binnen te dringen.

Nessus® wordt door meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd ingezet voor vulnerability, configuratie- en compliance-assessments. Nessus voorkomt aanvallen op het netwerk door kwetsbaarheden en configuratie-problemen te herkennen waarvan hackers gebruikmaken om uw netwerk binnen te dringen.

Vulnerability assessment voor teams met Nessus Manager

Combineer de detectie-, scan- en audittoepassingen van Nessus®, plus de mogelijkheid om de scanning resources te delen met meerdere teamleden.

Nessus® Manager combineert de krachtige detectie-, scan- en audittoepassingen van Nessus, de meest gebruikte vulnerability scanner ter wereld, plus de mogelijkheid om de scanning resources te delen met meerdere teamleden.


’s Werelds meest gebruikte scanner voor het opsporen van kwetsbaarheden

Nessus heeft meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld die hun systemen met deze software beoordelen op kwetsbaarheden en compliance.

Nessus voorkomt netwerkaanvallen door het vaststellen van kwetsbaarheden en configuratieproblemen waarmee hackers doordringen in uw netwerk.

  • Brede dekking: Nessus ondersteunt de meeste netwerkapparaten, besturingssystemen, databases en toepassingen in fysieke, virtuele en cloud-infrastructuren.
  • Meerdere scanopties: Nessus biedt ondersteuning voor externe scans zonder credentials, lokale scans met credentials voor diepere, gedetailleerde analyses en offline checks van de configuratie van netwerkapparaten.
  • Configuratie & compliance: Er zijn meer dan 450 sjablonen beschikbaar voor controle van compliance (zoals FFIEC, HIPAA, NERC, PCI en meer) en configuratie (zoals CERT, CIS, COBIT/ITIL, DISA STIGs).
  • Opsporen van dreigingen: Nessus scant op virussen, malware, backdoors, hosts die communiceren met door botnets geïnfecteerde systemen, bekende/onbekende processen en webdiensten die zijn gekoppeld aan schadelijke inhoud.
  • Rapportage en actie: Verslaglegging & vervolgstappen: Verslagen van wat belangrijk is voor leidinggevenden met informatie over financiële haalbaarheid, noodzakelijkheid van de aanpassingen en planning van scans alsmede het leveren van verslagen over de sanering via gerichte e-mails.
  • Constante dekking: Blijf beschermd tegen nieuwe kwetsbaarheden met de Nessus-feed (beschikbaar als plugin) die voortdurend wordt bijgewerkt door het onderzoeksteam van Tenable.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten

SecWatch