We Take Security Personally™

Tenable Nessus Professional

TENABLE NESSUS PROFESSIONALGET THE POWER OF NESSUS BEHIND YOU

Tenable Nessus Professional

Nessus Professional: Identificeer kwetsbaarheden en verkrijg inzicht


Tenable Nessus ProfessionalIdentificeer kwetsbaarheden, onjuiste configuraties en malware waarvan aanvallers gebruik kunnen maken om uw netwerk binnen te dringen. Nessus wordt door meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd ingezet voor vulnerability, configuratie- en compliance-assessments. Nessus voorkomt aanvallen op het netwerk door kwetsbaarheden en configuratie-problemen te herkennen waarvan hackers gebruikmaken om uw netwerk binnen te dringen.


Vraag snel een offerte aan met de meest actuele prijs!


Of het nu uw eigen IT-omgeving is of dat uw relaties, het is kwetsbaar – steeds vaker! Digitalisering en de zich steeds verder groeiende omvang van netwerken stimuleren dit. Maar de meeste organisaties hebben geen goede zichtbaarheid en laten blinde vlekken achter voor aanvallers. Om effectief te zijn, heeft u één oplossing nodig waarmee u gelijke tred houdt en alles kunt zien.


Nessus Professional DashboardNessus – ’s Werelds meest gebruikte scanner voor het opsporen van kwetsbaarheden


Tenable Nessus heeft meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld die hun systemen met deze software beoordelen op kwetsbaarheden en compliance.

Nessus® Professional is de meest gebruikte assessmentoplossing ter wereld voor het identificeren van de kwetsbaarheden, configuratieproblemen en malware die aanvallers gebruiken om door te dringen in uw netwerk. Met de breedste dekking, de nieuwste intelligentie, snelle updates en een eenvoudig te gebruiken interface, biedt Nessus een effectief en uitgebreid pakket voor het scannen van kwetsbaarheden voor één lage prijs.

Nessus voorkomt netwerkaanvallen door het vaststellen van kwetsbaarheden en configuratieproblemen waarmee hackers doordringen in uw netwerk.

  • Brede dekking: Nessus ondersteunt de meeste netwerkapparaten, besturingssystemen, databases en toepassingen in fysieke, virtuele en cloud-infrastructuren.
  • Meerdere scanopties: Nessus biedt ondersteuning voor externe scans zonder credentials, lokale scans met credentials voor diepere, gedetailleerde analyses en offline checks van de configuratie van netwerkapparaten.
  • Configuratie & compliance: Er zijn meer dan 450 sjablonen beschikbaar voor controle van compliance (zoals FFIEC, HIPAA, NERC, PCI en meer) en configuratie (zoals CERT, CIS, COBIT/ITIL, DISA STIGs).
  • Opsporen van dreigingen: Nessus scant op virussen, malware, backdoors, hosts die communiceren met door botnets geïnfecteerde systemen, bekende/onbekende processen en webdiensten die zijn gekoppeld aan schadelijke inhoud.
  • Rapportage en actie: Verslaglegging & vervolgstappen: Verslagen van wat belangrijk is voor leidinggevenden met informatie over financiële haalbaarheid, noodzakelijkheid van de aanpassingen en planning van scans alsmede het leveren van verslagen over de sanering via gerichte e-mails.
  • Constante dekking: Blijf beschermd tegen nieuwe kwetsbaarheden met de Nessus-feed (beschikbaar als plugin) die voortdurend wordt bijgewerkt door het onderzoeksteam van Tenable.

Vraag snel een offerte aan met de meest actuele prijs!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten