We Take Security Personally™

Tenable.io Cyber Exposure platform

VULNERABILITY MANAGEMENT VOOR CLOUD TEAMS

Tenable.io Cyber Exposure platform

De kracht van Nessus nu beschikbaar voor cloud teams: Tenable.io


Tenable.io Cloud Vulnerability ManagementNessus is ’s wereld meest gebruikte scanner voor het opsporen van kwetsbaarheden, met uitgebreide management tools en samenwerkingsmogelijkheden. Nessus® Tenable.io is de online Nessus Manager scanner, rapportages en agent scan mogelijkheden voor teams.

  • Scanfuncties delen: Deel scanners, schema’s, policies en resultaten om de scantijd en de kosten van scans en compliance audits te verminderen.
  • Continu bijgewerkt met nieuwe informatie: Geavanceerde bedreigingen, zero-day vulnerabilities en nieuwe vormen van vereiste compliance configurations worden voortdurend up-to-date gehouden.
  • Agent-less of agent-based scanning: Diverse scanmethoden stellen bedrijven in staat om meer assets vaker te scannen zodat het gevaar van een aanval kan worden beperkt.
  • Meer ondersteunde technologieën dan andere leveranciers: Geschikt voor diverse besturingssystemen, netwerkapparaten, hypervisors, databases, tablets, telefoons, webservers en kritische infrastructuur.
  • Sterke integratie en uitbreidbaar met API’s: SIEMs, bescherming tegen malware, tools voor patchmanagement, BYOD, firewalls en gevirtualiseerde systemen.
  • Dashboards en rapporten: Uitgebreide interface voor het weergeven van scanresultaten en het genereren van rapporten alsmede een dashboard om snel het aantal kwetsbaarheden en dergelijke te zien.

Vraag snel een offerte aan met de meest actuele prijs!


Tenable Cloud Tenable.io DashboardDe meest gebruikte oplossing voor het beoordelen van kwetsbaarheden
Nessus heeft meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld die hun systemen met deze software beoordelen op kwetsbaarheden en compliance. Nessus voorkomt netwerkaanvallen door het vaststellen van kwetsbaarheden en configuratieproblemen waarmee hackers doordringen in uw netwerk.

Scanflexibiliteit verhogen
Nessus Agents (verkrijgbaar met Nessus Cloud en Nessus Manager) verhogen de scanflexibiliteit waardoor het gemakkelijk is om assets te scannen zonder dat daar doorlopende host credentials voor nodig zijn of systemen moeten worden uitgeschakeld. Ook kan er een grootschalige scanfunctionaliteit worden toegepast met zo min mogelijk impact op het netwerk.

Combineer de Tenable oplossingen met ons Cyber Security Support contract. Dan verzorgen wij ook de monitoring en rapportages voor u. In combinatie met onze SIEM-oplossing verkrijgt u diepgaande inzichten, heldere rapporten en voldoet u aan diverse compliance eisen rondom wet en regelgeving.

Neem contact op voor meer informatie over Tenable.io

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten