We Take Security Personally™

Tenable

Tenable Nessus Vulnerability Scanning & Management

Tenable

Ongeëvenaarde security scanning, vulnerability scanning en management met Tenable.


Tenable Vulnerability ManagementTenable is hét Cyber ​​Exposure-bedrijf. Wereldwijd vertrouwen meer dan 24.000 organisaties van alle soorten en maten op Tenable voor het beheren en meten van hun moderne aanvalsoppervlak om cyberrisico’s nauwkeurig te begrijpen en te verminderen. Als bedenker van Nessus bouwde Tenable zijn platform vanaf de grond af om middelen, netwerken en kwetsbaarheden diepgaand te begrijpen, en breidde deze kennis en expertise uit naar Tenable.io om ’s werelds eerste platform te leveren om live zichtbaarheid te geven aan elk actief element op elke computer platform.

Secure Cyber Communications is Tenable leverancier en kennispartner. Wij kunnen u assisteren met de implementatie van alle producten en platformen en bieden managed services aan voor zowel een compleet beheerde omgeving of als aanvulling op uw eigen omgeving.

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden


Nessus® is de meest toegepaste vulnerability scanner ter wereld, gekozen door meer dan 1,6 miljoen gebruikers wereldwijd. De toepassing is te verkrijgen als enkelvoudige scanoplossing, Nessus Professional, of als scanner voor meerdere gebruikers, Nessus Manager. Nessus herkent snel en accuraat kwetsbaarheden, configuratie- en complianceproblemen en malware in fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Verder lezen

Tenable.io™ is het eerste Cyber Exposureplatform dat inzicht geeft in elke asset op elk computergebied. Beveiligingsteams en managers kunnen zo op een gedegen manier kwetsbaarheden en risico’s binnen het hele netwerksysteem beheren. Tenable.io is tot stand gekomen met de Nessustechnologie van Tenable en levert een moderne benadering die dynamische assets als cloud en containers ondersteunt.

Verder lezen

De toepassingen van SecurityCenter® beheren en analyseren kwetsbaarheden binnen netwerkomgevingen in de organisatie, geven prioriteit aan beveiligingsrisico’s en bieden geautomatiseerde frameworks en compliance rapportering. Door het continu monitoren kunnen beveiligingsteams het effect van het beveiligingsprogramma meten en inzichtelijk krijgen met behulp van de ingebouwde, zeer gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages van SecurityCenter.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten