We Take Security Personally™

KEMP LoadMaster Balancer & WAF

Secure Application Delivery: LoadMaster

KEMP LoadMaster Balancer & WAF

Kemp TechnologiesMet meer dan 40.000 wereldwijde implementaties en kantoren in Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika, is KEMP Technologies marktleider in geavanceerde Layer 2 – 7 Application Delivery Controllers (ADC) en toepassingsgerichte load balancing. Sinds 2000 is KEMP een consistente leider in innovatie met een aantal primeurs in de industrie, waaronder high-performance ADC appliance virtualisatie, applicatie-gerichte SDN en NFV integratie, innovatieve prijs- en licentiemodellen en echte platform ubiquity die schaalbaar is om ondernemingen van elke vereiste grootte en werkbelasting.

Kemp LoadMasterEr zijn een aantal redenen waarom KEMP een klanttevredenheid van 99% heeft. Ervaren technici zorgen ervoor dat klanten direct contact opnemen met iemand die hun probleem kan oplossen. Dit antwoord komt binnen 1 uur na het maken van een ticket. De automatische escalatiefunctie van KEMP bespaart tijd voor de klant en wanneer het probleem verder gaat dan de LoadMaster-omgeving, zal KEMP-ondersteuning blijven helpen; van de bijbehorende netwerkcomponenten tot en met de applicatie. De eenvoudig te beheren producten van KEMP bieden de volgende voordelen:

 • Laag 4, Laag 7 Load Balancing
 • Layer 7 (of Cookie) Persistentie
 • SSL-offload / SSL-versnelling
 • Toepassing gezondheidscontrole
 • Adaptive (Server Resource) Load Balancing
 • Laag 7 Inhoud schakelen Application Acceleration: HTTP Caching, Compression & IPS
 • KEMP Web Application Firewall (WAF) Pack (AFP) beschikbaar op alle platforms

KEMP oplossingen omvatten onder andere:

 • Virtual LoadBalancers voor VMware, Hyper-V, KVM, Xen en VirtualBox zoals de VLM-200 tot 5000 series
 • Cloud LoadBalancers voor AWS, AWS Govcloud, Microsoft Azure & Azure Government
 • High Performance Dedicated hardware load balancers zoals de LoadMaster LM-3000, LM-3400, LM-4000, LM-5600, LM-8000 / 8020
 • LoadMaster Bare Metal & ADC’s zoals de LMB-1G – 10G

Meer weten over de KEMP LoadMaster oplossing? Neem snel contact op met onze specialisten!


KEMP WEB APPLICATION FIREWALL (WAF)


Kemp Web Application FirewallVeilige applicatie-implementaties met KEMP’s Web Application Firewall (WAF)

KEMP’s Application Firewall Pack (AFP) combineert Layer 7 Web Application Firewall-bescherming met andere application delivery-services, waaronder intelligente load balancing, inbraakdetectie, inbraakpreventie evenals edge-beveiliging en authenticatie. Door ’s werelds meest gebruikte firewall-engine voor webtoepassingen, ModSecurity, te integreren, aangevuld met informatie over dreigingen en onderzoek van Trustwave, leverancier van informatiebeveiliging, biedt AFP:

 • Preventie van gegevensverlies (DLP)
 • Mitigatie van de OWASP Top Tien veel voorkomende kwetsbaarheden
 • Real-time bescherming tegen bedreigingen voor verpakte en aangepaste toepassingen
 • Ondersteuning voor de compliance-eisen van PCI-DSS

Met een gerichte focus op applicatiespecifieke exploits die door traditionele firewalltechnieken worden gemist, speelt AFP een sleutelrol in een diepgaande strategie die risico’s vermindert en applicaties optimaliseert.

Meer weten over KEMP’s Application Firewall Pack oplossing? Neem snel contact op met onze specialisten!


KEMP SOFWARE DEFINED NETWORKING (SDN)


Software Defined Networking (SDN) verplaatst de besturing en het beheer van het netwerk naar een centrale controller-model en weg van netwerkapparaten. Netwerkbeheerders kunnen deze controller gebruiken om het verkeer vorm te geven zoals vereist. Dit voegt flexibiliteit toe en maakt het netwerk wendbaarder en verlaagt de kosten.

Virtualisatie is de standaardmethode geworden voor het leveren van IT-bronnen in de 21e eeuw. Het abstraheert de applicaties en services die worden geleverd vanuit de fysieke componenten van de IT-infrastructuur. Te beginnen met de virtualisatie van industriestandaard-servers en compute-resources, waarna het zich snel naar client-virtualisatie verspreidde. Opslag werd al snel opgenomen in de mix van IT-middelen die werden aangeboden voor gebruik via virtuele abstractie.

In toenemende mate geldt hetzelfde voor netwerkinfrastructuur via Software Defined Networking (SDN) en Network Function Virtualization (NFV). SDN kan een aanzienlijke invloed hebben op de gebruikerskwaliteit van de beleving door het onderliggende netwerk aan te passen aan de veranderende applicatie-eisen. Met KEMP SDN optimaliseren we het onderliggende netwerk en de paden die door applicaties worden genomen om ervoor te zorgen dat netwerkbronnen en toepassingsbezorgingsbronnen de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Er zijn veel redenen om de trend Virtualisatie over alle aspecten van de IT-infrastructuur te omarmen. Het levert een wendbaar maar robuust server-, opslag- en netwerkplatform, tegen lagere kosten. Tegelijkertijd maakt het IT-provisioning eenvoudiger te beheren en zorgt het voor de orkestratie van services en applicaties. Organisaties kunnen hun IT-infrastructuur flexibel aanpassen met veranderende omstandigheden wanneer virtuele lagen aanwezig zijn.

Meer weten over KEMP’s Software Defined Networking oplossing? Neem snel contact op met onze specialisten!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten