We Take Security Personally™

Juniper Networks

SDSN - Bouw meer dan een netwerk

Juniper Networks

Juniper SDSN klanten zijn niet van plan om netwerken te bouwen. Ze bouwen voort op ideeën die de wereld om hen heen opnieuw uitvinden, herdenken en verbeteren. Het is logisch dat we daar ook beginnen.

Door passie voor het creëren van goed presterende netwerken, breidt Juniper kennis, samenwerking en menselijke vooruitgang uit in industrieën over de hele wereld, zoals energie, gezondheidszorg, onderwijs en vele anderen.

Hoewel het innovatieve portfolio met producten en services voortdurend evolueert, moeten we gezamenlijk verder reiken om het succes van onze relaties op de lange termijn veilig te stellen. Juniper kijkt verder dan de horizon van de zakelijke uitdagingen van vandaag en de technologische toekomst die we zien is gebaseerd op realtime service-integratie. Dat betekent dat alles wat Juniper ontwikkelt moet aansluiten bij deze visie.

Met Juniper bouwen meer dan alleen netwerken. We helpen onze relaties het geweldige te bouwen. Vul onderstaand contactformulier in voor een eerste intake of scherp prijsvoorstel.

Contactformulier


Juniper Networks - SDSN - Software Defined Secure NetworkJuniper #1 met Service Provider Routing

Juniper Networks heeft de toppositie ingenomen in vier van de top vijf van belangrijkste selectiecriteria voor serviceproviders, volgens IHS Markit en hun enquête voor serviceproviders. Juniper Networks werd als eerste geplaatst in de beveiligingscategorieën technologische innovatie, productbetrouwbaarheid, service en ondersteuning. In deze vier categorieën overtreft Juniper Networks andere zwaargewichten in de branche, waaronder Cisco, Huawei en Nokia.


SDSN – Software-Defined Secure Network

Uw IT-omgeving evolueert snel om gelijke tred te houden met de vooruitgang van de technologie. Uw netwerk, eenmaal ingesloten, is nu gediversifieerd over locaties, clouds en functies. Ondertussen verslijten cybercriminelen hun vaartuigen en lanceren ze aanvallen met toenemende frequentie en ernst.

Vanaf het moment dat cybercriminaliteit uw verdediging in gevaar brengt, vaste voet aan de grond krijgt en zich zijdelings over uw netwerk verspreidt, gaat het een eigen leven leiden. Om uw evoluerende omgeving te beschermen tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag, hebt u beveiligingsoplossingen nodig die verkeer en bedreigingen kunnen analyseren en vervolgens als reactie hierop kunnen aanpassen met behulp van geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen.

Het Software Defined Secure Network (SDSN) gaat die uitdaging aan. Het is een geavanceerd cyberbeveiligingsplatform dat operaties vereenvoudigt en tegelijkertijd adaptieve handhaving en one-touch-beperking biedt om uw bedrijf te beschermen tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag in elke omgeving. Deze functies verhogen de efficiëntie van uw beveiligingsteam, zodat u uw middelen kunt concentreren op bedrijfsinnovatie.

SDSN levert:

  • Vereenvoudigde beveiligingsoperaties in diverse omgevingen, zodat u sneller en efficiënter kunt reageren in geval van een overtreding.
  • Geavanceerde detectie van moeilijk te vangen malware, zoals ransomware, met real-time threat intelligence die zich voortdurend aanpast aan veranderende risicocondities.
  • Geautomatiseerd beleidsbeheer en handhaving met behulp van netwerk- en dreigingsgegevens om beleid bij te werken en uniforme handhaving in de hele omgeving te implementeren.
  • One-touch-beperking door integratie met inline-tools.
  • Uitgebreid inzicht met de toonaangevende SIEM, waardoor beveiligingsexperts hun werk effectiever kunnen uitvoeren.

SDSN geeft u de mogelijkheid om cybercriminelen een stap voor te blijven en tegelijkertijd een nieuw niveau van efficiëntie naar uw beveiligingsteam te brengen, zodat ze zich kunnen concentreren op wat het belangrijkste is: uw bedrijf.


Meer weten over de Juniper Networks oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor in intakegesprek via ons contactformulier of bel met 036 5327002 en vraag naar een van onze specialisten.

Contactformulier

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten