We Take Security Personally™

Heimdal Patch Management

ALTIJD UP-TO-DATE ZONDER ZORGEN

Heimdal Patch Management

Heimdal Patch and Software ManagementHet altijd up-to-date hebben en houden van software, zowel systeemsoftware, applicaties als aanvullende software en tools, is een kritiek onderdeel van de totale IT security. Verouderde software kan kwetsbaarheden, lekken en andere onvolkomenheden in zich hebben die in nieuwere versies zijn opgelost. Maar het controleren op updates en deze implementeren op systemen is ook een tijdrovende bezigheid die altijd terugkomt en daarmee een zwaar beslag legt op IT afdelingen. Daarom kiest u voor de Heimdal Patch Management module.


Altijd up-to-date zonder zorgen

Heimdal Patch Management Vulnerable Software OverviewHeimdal Patch Management neemt die zorg geheel uit handen en zorgt voor een volledig geautomatiseerd update-systeem voor systeemsoftware, applicaties en 3rd party software. Heimdal Patch Management bespaart (veel) tijd en kosten, installeert software en houdt dit up-to-date, geheel volgens uw specifieke wensen en behoeften en laat zien waar eventuele kwetsbaarheden en risico’s liggen.

99,5% van alle kritische software

Heimdal Patch Management SelectionDe Heimdal software werkt automatisch en op de achtergrond, zonder enige verdere actie en interruptie voor de gebruiker. Java 7/8, Acrobat Reader, Acrobat Flash, Quicktime, VLC Player, Silverlight en nog veel meer, meer dan 99,5% van alle security-kritische software wordt automatisch bijgewerkt. Voorkom meer dan 85% van mogelijke web aanvallen op verouderde software door het automatische patch management van Heimdal.


Heimdal helpt bij voldoen AVG/GDPR

Het up-to-date zijn van alle software is een belangrijk onderdeel van de IT security om informatie en communicatie te beschermen tegen misbruik door derden, datalekken en andere vormen van ongeoorloofd datagebruik. Overheden worden steeds strenger met nieuwe regels en wetten hieromtrent. Heimdal helpt u om te voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of GDPR (General Data Protection Regulation) die op 25 mei 2018 van kracht worden.

Belangrijkste kenmerken

 1. Automatische (her)implementatie van patches
 2. Software installatie op de achtergrond
 3. Automatische installatie zonder tussenkomst van de gebruiker
 4. Werkt overal en altijd, ook zonder AD
 5. Verzorgt zowel product updates als security patches
 6. Gemiddeld binnen 4 uur na beschikbaarheid worden updates geïnstalleerd
 7. Integreert met Active Directory zonder enige installatie
 8. Eenvoudig te configureren – installeer en patch specifieke software:
  a. Mogelijkheid voor patches en updates op bepaalde dag van de maand
  b. Mogelijkheid om toepassing van patches met bepaald aantal dagen te vertragen voor implementatie op systemen t.b.v. aansluiting op eigen patchschema. Hierdoor kunnen patches eerst worden getest voor algemene implementatie
 9. Inclusief versie management
 10. Eenvoudige implementatie via MSI

Automatisch en snel

Heimdal downloadt en installeert updates voor de meest kwetsbare applicaties door iedere twee uur te controleren op updates en deze toe te passen wanneer ze beschikbaar zijn. Dit proces verloopt geheel automatisch en zonder enige actie door de gebruiker.

Heimdal zorgt niet alleen voor up-to-date bedrijfssoftware, maar kan ook software van andere leveranciers installeren, zorgen voor de laatste versies en dat alles volledig automatisch, zonder tussenkomst van de gebruiker en overal ter wereld. Gedetailleerde rapportages geven inzicht in kwetsbaarheden en updates.

Wilt u meer weten over Heimdal Patch Management en over de voordelen die dit voor uw organisatie kan bieden? Neem dan nu contact op met de security specialisten van Secure Cyber Communications.

Neem contact met ons op!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten