We Take Security Personally™

Heimdal Security

Gaat verder waar antivirus stopt

Heimdal Security

Heimdal Security Second Generation Antimalware Threat ToolDe unieke combinatie van proactieve en reactieve beveiliging van Heimdal Security biedt een nieuwe manier om werkplekken te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus en firewalloplossingen moeten afhaken.


Heimdal Vector N Detection

Video: Heimdal Vector N Detection (YouTube)

PROACTIEVE EN REACTIEVE SECURITY
Heimdal Security lost proactief en volledig automatisch op de achtergrond problemen op met programma’s die een bedreiging voor de beveiliging vormen, zoals Java, Flash, Quicktime en andere software. Daarmee is Heimdal Security de ideale aanvulling op bestaande antivirus- en firewalloplossingen.

Heimdal Security beveiligt reactief tegen hackers, geavanceerde malware en geïnfecteerde websites door ongewenst of gevaarlijk internetverkeer automatisch te blokkeren. Tevens is Heimdal zeer effectief in het blokkeren en verwijderen van reeds aanwezige malware die toch door toch langs de antivirussoftware is gekomen.

Volledig beheert door onze experts, leveren we de Thor-oplossing als Centureon Endpoint Security Service. Deze unieke combinatie van proactieve dienstverlening en reactieve beveiliging biedt een nieuwe manier om endpoints te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus- en firewalloplossingen afhaken. Al vanaf € 2,75 per licentie per maand.


Meer weten over de Heimdal Thor oplossing? Neem contact met ons op!


HEIMDAL TECHNOLOGIE IN EEN OOGOPSLAG
Financiële transacties zijn dé uitdaging voor vele hackers en zij onderscheppen deze graag om ze te herleiden naar hun eigen servers en bankrekeningen. Deze hacks maken veelal gebruik van de Zeus-infectie of een variant hierop. Terwijl antivirussoftware slechts in 2,25% van de gevallen effectief is tegen deze infectie, blokkeert Heimdal Security dit gevaar volledig en zijn de transacties wel veilig. Hetzelfde geldt voor andere geavanceerde software-infecties, inclusief cryptoware en ransomware.

Heimdal Security is een effectieve aanvulling op iedere bestaande antivirus- en firewalloplossing en zorgt door de proactieve en innovatieve werkwijze voor een sluitende werkplekbeveiliging. De centrale beheer- en monitorfuncties vereenvoudigen het gebruik van de Heimdal Security-oplossingen in grote bedrijfsomgevingen en bieden een gedegen inzicht in de functionaliteit en beveiliging. U hebt geen zorgen meer over gegevenslekken, onderschepte financiële transacties of besmetting met geavanceerde malware.


Heimdal Patch ManagementHEIMDAL PATCH-MANAGEMENT: ALTIJD UP-TO-DATE ZONDER ZORGEN
Heimdal Patch Management neemt die zorg geheel uit handen en zorgt voor een volledig geautomatiseerd update-systeem voor systeemsoftware, applicaties en 3rd party software. Heimdal Patch Management bespaart (veel) tijd en kosten, installeert software en houdt dit up-to-date, geheel volgens uw specifieke wensen en behoeften en laat zien waar eventuele kwetsbaarheden en risico’s liggen.

Heimdal downloadt en installeert updates voor de meest kwetsbare applicaties door iedere twee uur te controleren op updates en deze toe te passen wanneer ze beschikbaar zijn. Dit proces verloopt geheel automatisch en zonder enige actie door de gebruiker. Lees hier meer over de patch-managementfunctie.

Heimdal zorgt niet alleen voor up-to-date bedrijfssoftware, maar kan ook software van andere leveranciers installeren, zorgen voor de laatste versies en dat alles volledig automatisch, zonder tussenkomst van de gebruiker en overal ter wereld. Gedetailleerde rapportages geven inzicht in kwetsbaarheden en updates.


Meer weten over de Heimdal Thor oplossing? Neem contact met ons op!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten