We Take Security Personally™

ESET SECURE BUSINESS

ESET Secure Business Advanced Endpoint Protection

ESET SECURE BUSINESS

ESET Secure Business: Cross-platform gebundelde beveiliging, plus blokkering van e-mailbedreigingen op de server

ESET Secure BusinessElimineer e-mailbedreigingen op serverniveau met ESET Secure Business. Deze zakelijke bundel biedt uitgebreide beveiliging voor alle endpoints, mobiele apparaten en servers binnen uw bedrijf.

Deze zakelijke bundel wordt geleverd met Endpoint Security en Mail Security. Endpoint Security zorgt voor een krachtig webbeheer, een firewall en een antivirusfilter. Met Mail Security is uw e-mailgateway op serverniveau afgeschermd en wordt deze vrijgehouden van allerlei vormen van malware, voordat deze schade kunnen aanrichten.Via de ESET Remote Administrator zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole.


Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan


Kies voor de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk voor ESET Secure Business, al ruim 30 jaar toonaangevend in de antivirus-industrie. Meer lezen over de geavanceerde technieken uit de ESET Secure Business lijn? Kijk hier: ESET Secure Business Technologie

Deze bundel omvat:


ESET Secure Business Endpoint ProtectionENDPOINT ANTIVIRUS ADVANCED
Biedt solide antivirus- en antispyware-beveiliging voor werkstations met de besturingssystemen Windows of OS X. Onze veel geprezen antiphishing-bescherming beveiligt bedrijfskritische gegevens zoals gebruikersnamen en wachtwoorden tegen nep-websites. Andere geavanceerde beveiligingssystemen, zoals Cloud-Powered Scanning en Device Control zijn ook beschikbaar.


ESET MOBILE SECURITYMOBILE SECURITY
De ESET NOD32® proactieve technologie is geoptimaliseerd voor mobiele platformen en biedt realtime bescherming. Wordt geleverd inclusief de modules Anti-Phishing en Application Control. Bij iOS-apparaten kunt u op afstand instellingen en beperkingen pushen om uw apparaten nog beter te beveiligen. Met de module Anti-Diefstal kunt u uw Android of iOS-apparaten vergrendelen en ontgrendelen alsmede gegevens wissen.


ESET VIRTUALISATIEBEVEILIGINGVIRTUALISATIEBEVEILIGING
Ongeacht of u VMware of een andere virtualisatie-oplossing gebruikt, met ESET kunt u erop vertrouwen dat uw VM’s goed beveiligd zijn. Met ESET Shared Local Cache en de beveiliging van een agent-gebaseerd ESET-beveiligingsproduct wordt de scansnelheid aanzienlijk verhoogd.


ESET BUSINESS FILE SECURITYFILE SECURITY ZAKELIJK
Antivirus- en antispywarebescherming verwijdert alle typen bedreigingen, inclusief virussen, rootkits, wormen en spyware. De Advanced Memory Scanner houdt kwaadaardige processen in de gaten en de optie om te scannen vanuit de cloud zorgt voor nog betere prestaties en detectie.


ESET Endpoint Security ZakelijkENDPOINT SECURITY ZAKELIJK
ESET Endpoint Security biedt alle voordelen van ESET Endpoint Antivirus. Daarnaast biedt deze oplossing nog Two-Way Firewall, Web Control, Botnet Protection en veel meer. U kunt ervoor kiezen om ESET Endpoint Security of ESET Endpoint Antivirus op individuele werkstations met de besturingssystemen Windows of OS X te installeren.


ESET Mail Security ZakelijkMAIL SECURITY ZAKELIJK
De oplossingen van ESET voor uw kritische e-mailserver zijn gebouwd met de beproefde ESET NOD32-technologie, om spam en malware te filteren voordat ze de postvakken van gebruikers bereiken. ESET Mail Security is zeer geschikt als uitbreiding van de beveiliging van uw netwerk en vormt een essentiële eerste verdedigingslinie.


ESET Secure Business Remote Management ZakelijkREMOTE MANAGEMENT ZAKELIJK
Of het nu gaat om werkstations met de besturingssystemen Windows, Mac of Linux, of om virtuele machines en smartphones, u kunt de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk altijd vanaf één centraal punt beheren. Als u de beveiligingssoftware op afstand installeert krijgt u meteen inzicht in de status van uw netwerkbeveiliging.


ESET Secure BusinessKoop nu online: ESET Secure Business Cloud

De complete zakelijke bundel voor de beveiliging van endpoints en file servers. Inclusief blokkering van e-mailbedreigingen op serverniveau.

Kenmerken: Bescherming tegen targeted attacks, Bescherming tegen ransomware, Voorkomen van fileless attacks, Bescherming van uw e-mailgateway, Extern beheer via de cloud.

Koop nu online

 


Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan


Met ons Centureon Security Support contract verzorgen wij ook het beheer, monitoring en rapportages voor u, inclusief de Health Check Services. In combinatie met onze Vulnerability Management oplossing verkrijgt u diepgaande inzichten, heldere rapporten en voldoet u aan diverse compliance eisen rondom wet en regelgeving.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten