We Take Security Personally™

ESET

Enjoy Safer Technology

ESET

ESET Gecertificeerd Enterprise Platinum PartnerSecure Cyber Communications is sinds 2002 een Platinum Partner van ESET in Nederland en technisch gecertificeerd voor de ESET-productlijnen. Endpoint Security Solutions zijn vandaag de dag meer dan ‘even een licentie kopen’. De geavanceerde mogelijkheden van de nieuwe generatie antimalware producten dienen correct te worden geïmplementeerd en bijgehouden om de juiste bescherming te bieden voor uw omgeving.

Kijk snel in de online shop om uw licentie aan te kopen of te verlengen.

Technieken als Machine Learning, Live grid, Malware/DNA-analyses, Threat Intelligence en centraal beheer dienen te zorgen voor de juiste verdediging, inzage en controle. Dit is de laatste jaren een vak apart geworden. Onze engineers assisteren bij de pre-sales, implementatie en leveren ondersteuning. Daarnaast bieden wij onze relaties zogenaamde health-checks en voorzien wij u van kennis aangaande de laatste ontwikkelingen. Ook kunnen we u compleet voorzien met onze managed services. Kortom; met alleen een licentie verkopen helpen wij u niet. Wij zorgen voor de juiste aandacht en nemen uw informatiebeveiliging serieus, met de juiste persoonlijke aandacht. Of u nu 5 of meer dan 10.000 werkplekken en servers hebt, u bent bij ons aan het juiste adres.

ESET beschermt u op het hoogste niveau terwijl u werkt. De nieuwste generatie van ESET Antivirus heeft sterk verbeterde detectie en beveiligingsfeatures om u de krachtigste bescherming te bieden, uiteraard in combinatie met de bekende lage systeembelasting. Geavanceerde HIPS-functionaliteit biedt u de mogelijkheid het gedrag van het systeem aan te passen zodat u de beveiligingsinstellingen naar eigen wensen kunt ‘fine-tunen’.

ESET’s unieke Unilicense geeft u de mogelijkheid om de bescherming uit te breiden op meerdere client of server besturingssystemen (Windows, Mac OS, Linux, IOS, Android) die geïnstalleerd zijn in dezelfde omgeving. Zonder extra kosten!

Waarom kiezen voor ESET? Lees hier alles over de unieke technologie en mogelijkheden.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Jaco Verburg. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over operationele en technische zaken die komen kijken bij ESET. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe deze dienst bij uw organisatie past.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!


Beveilig uw bedrijfsnetwerk en mobiele apparaten op meerdere lagen met ESET Endpoint Protection Advanced. Deze zakelijke bundel biedt bovenop de standaardbeveiliging een krachtige ingebouwde web control, two-way firewall en een antispamfilter. Via de ESET Remote Administrator zijn de producten in deze zakelijke bundel gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole.

Verder lezen

ESET Secure Business biedt uitgebreide beveiliging voor alle endpoints, mobiele apparaten en servers binnen uw bedrijf. Deze zakelijke bundel bevat Mail Security wat ervoor zorgt dat uw e-mailgateway op serverniveau afgeschermd is en vrijgehouden wordt van allerlei vormen van malware, voordat deze schade kunnen aanrichten.

Verder lezen

Twee-factor authenticatie voor extra bescherming van uw bedrijfsgegevens. ESET Secure Authentication beveiligt zonder ingewikkelde stappen of procedures de toegang tot uw bedrijf en gegevens. Het is een krachtige oplossing die twee-factor authenticatie gebruikt voor extra bescherming van gegevens.

Verder lezen

Bescherm de bestanden en e-mailcommunicatie van uw bedrijf met eenvoudige, krachtige encryptie voor bedrijven van elke omvang. Voldoe aan uw verplichtingen op het gebied van informatiebeveiliging en beveiliging van persoonsgegevens, door moeiteloos een encryptiebeleid te implementeren. De encryptiebeveiliging kan worden uitgebreid naar mobiele en externe gebruikers.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten