We Take Security Personally™

Check Point SandBlast

Threat Extraction - prompt delivery of safe content

Check Point SandBlast

Check Point SandBlast Zero-Day Attack Video

Check Point SandBlast Zero-Day Attack Video (YouTube)

Hackers passen hun strategieën en technieken voortdurend aan om detectie te omzeilen en bedrijfsmiddelen te bereiken. Zero-day bescherming van Check Point SandBlast biedt een dieper niveau van inspectie, zodat u meer malware en zero-day-aanvallen kunt voorkomen, terwijl u zorgt voor een snelle levering van veilige inhoud aan uw gebruikers.

Het onbekende een stap voor blijven
Zero-day en advanced persistent threats gebruiken het verrassingselement om de traditionele beveiliging te omzeilen, waardoor deze bedreigingen moeilijk te beveiligen zijn. Traditionele sandboxing is ontworpen om te helpen met dit soort bedreigingen, maar cybercriminelen hebben zo hun technieken ontwikkeld voor ontwijkende malware die detectie door veel sandbox-oplossingen kan voorkomen. Als resultaat hiervan zien veel organisaties zichzelf reactieve stappen nemen om infecties het hoofd te bieden, in plaats van eerst een effectief preventiebeleid door te voeren.

Om vooruit te komen, hebben bedrijven een veelzijdige preventiestrategie nodig die proactieve bescherming combineert die bedreigingen elimineert voordat ze gebruikers bereiken, en ultramoderne detectie van CPU-niveaus om zelfs de meest gecamoufleerde bedreigingen bloot te leggen. Waarom Check Point? Lees hier meer!


Hoe kan Check Point Sandblast u helpen?


SandBlast Network Security

Voor bedrijfsnetwerken die het risico lopen op gerichte aanvallen, zoals spear phishing en Advanced Persistent Threats, biedt Check Point SandBlast toonaangevende netwerkbeveiliging tegen zelfs de meest geavanceerde malware en zero-day bedreigingen. Met behulp van Threat Emulation-sandboxing en Threat Extraction-technologieën voorkomt SandBlast Network dat onbekende malware en zero-day-aanvallen gebruikers bereiken. In tegenstelling tot traditionele oplossingen die onderhevig zijn aan ontwijkingstechnieken, onaanvaardbare vertragingen introduceren of potentiële bedreigingen doorlaten tijdens het evalueren van bestanden, zorgt Check Point SandBlast ervoor dat meer malware uw netwerk binnendringt, terwijl het snelle tempo van moderne zaken behouden blijft.


SandBlast Agent

Webbrowsers en eindpunten zijn snel lucratieve aanvalsvectoren geworden voor hackers. Check Point SandBlast Agent biedt toonaangevende zero-day beveiligingen om geavanceerde aanvallen tegen zowel endpoints als webbrowsers te voorkomen. Eindpunten worden beschermd met bedreigingsemulatie en bedreigingsextractie. Anti-Ransomware-technologie stopt ransomware op zijn weg en keert de schade automatisch terug. Anti-Bot-technologie identificeert en blokkeert command & control-activiteiten. Tegelijkertijd biedt de forensics van SandBlast Agent volledige aanvalsherstel en levert het geautomatiseerde analyse van incidenten, het blootleggen van volledige aanvalsbereik en zakelijke impact. SandBlast Agent biedt gebruikers real-time bescherming tegen malware in web-gedownloade bestanden en de Zero Phishing ™ -technologie beschermt bedrijfsreferenties tegen aanvallen die worden blootgesteld via phishing-sites of wachtwoordhergebruik.


SandBlast Cloud – Office 365 e-mailbeveiliging

Met cloud-gebaseerde e-mailhulpmiddelen zoals Microsoft Office 365 ™ kunnen bedrijven efficiënt communiceren en samenwerken. Maar het komt vaak met de afweging van het opgeven van beveiligingscontroles van uw kritieke activa. Dus hoe kunnen bedrijven zorgen voor een balans tussen het benutten van de voordelen van het inzetten van een cloud-gebaseerde e-mailinfrastructuur, terwijl ze toch een robuuste bescherming tegen moderne malware behouden? Controlepunt SandBlast ™ Cloud is een niet-opdringerige oplossing die de beste proactieve bescherming biedt tegen bekende bedreigingen, onbekende malware en zero-day-aanvallen voor gebruikers van Office 365. Met meerdere verdedigingslagen biedt SandBlast Cloud consequent veilige inhoud aan eindgebruikers, zonder vertraging.


SandBlast Mobile

SandBlast Mobile biedt de industrie de meest veilige bescherming voor de mobiele werknemers van uw organisatie, het detecteren en blokkeren van bekende en onbekende malware, bescherming tegen vergiftigde wifi-netwerken en man-in-the-middle-aanvallen, evenals sms-phishing-aanvallen.


Bedreigingsemulatie (Sandboxing)

Voor het voorkomen van hedendaagse geavanceerde aanvallen is innovatie nodig. Als onderdeel van de Check Point SandBlast Zero-Day Protection-oplossing pakt de Threat Emulation-engine malware op tijdens de exploit-fase, nog voordat hackers ontwijkende technieken kunnen toepassen om de sandbox te omzeilen. Bestanden worden snel in quarantaine geplaatst en geïnspecteerd, uitgevoerd in een virtuele sandbox om kwaadaardig gedrag te ontdekken voordat het uw netwerk betreedt. Deze innovatieve oplossing combineert inspectie op CPU-niveau en sandboxing op OS-niveau om infectie te voorkomen van de gevaarlijkste exploits en zero-day en gerichte aanvallen.


Bedreigingsextractie

Snelle levering van veilige inhoud is van cruciaal belang voor het behoud van de bedrijfsstroom. Als onderdeel van de Check Point SandBlast Zero-Day Protection-oplossing biedt de Threat Extraction-mogelijkheid onmiddellijk een veilige versie van mogelijk kwaadaardige inhoud aan gebruikers. Exploiteerbare inhoud, inclusief actieve inhoud en verschillende vormen van ingesloten objecten, worden uit het gereconstrueerde bestand gehaald om mogelijke bedreigingen te elimineren. Toegang tot de oorspronkelijke verdachte versie is geblokkeerd, totdat deze volledig kan worden geanalyseerd door SandBlast Zero-Day Protection. Gebruikers hebben directe toegang tot inhoud en kunnen erop vertrouwen dat ze worden beschermd tegen de meest geavanceerde malware en zero-day-bedreigingen.


Meer weten over de Check Point oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor in intakegesprek via ons contactformulier of bel met 036 5327002 en vraag naar een van onze specialisten.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten