We Take Security Personally™

Check Point Infinity

De Cyber Security Architectuur van de toekomst is gearriveerd

Check Point Infinity

Check Point Infinity

Bekijk de Video van Check Point Infinity

Check Point Infinity is de eerste geconsolideerde beveiliging tussen netwerken, cloud en mobiel, die het hoogste niveau van bedreigingspreventie biedt tegen zowel bekende als onbekende gerichte aanvallen om u nu en in de toekomst beschermd te houden.

Check Point Infinity maakt gebruik van uniforme bedreigingsinformatie en open interfaces, waardoor alle omgevingen beschermd blijven tegen gerichte aanvallen. In tegenstelling tot andere oplossingen, gelooft Check Point in een preventieve strategie voor dreigingspreventie, gericht op alleen preventie en niet alleen op detectie, om de meest geavanceerde aanvallen te blokkeren voordat ze zich manifesteren.

Check Point Infinity-architectuur consolideert het beheer van meerdere beveiligingslagen, biedt een superieure beleidsefficiëntie en maakt het mogelijk om de beveiliging te beheren via een enkele centrale management opzet. Het centrale beheer correleert alle soorten evenementen in alle netwerkomgevingen, cloudservices en mobiele infrastructuren. Waarom Check Point? Lees hier verder!

Check Point Infinity: Cloud, Mobile, Threat Prevention


Check Point Infinity CloudCLOUD

Check Point vSEC Cloud Security’s uitgebreide portfolio kan worden geïntegreerd met het grootste aantal private en publieke cloudplatforms zoals Amazon Web Services en Microsoft Azure, waardoor cloudomgevingen direct en eenvoudig worden beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde malware en zero-day-aanvallen. Check Point Cloud Security-Any Cloud, Any Service, Always Secure.


Check Point Infinity MobileMOBILE

SandBlast Mobile, de nieuwste uitbreiding van de SandBlast-familie van geavanceerde oplossingen voor het voorkomen van bedreigingen, is de enige uniforme, platformonafhankelijke oplossing die ondernemingen beschermt tegen inbreuken via mobiele apparaten. SandBlast Mobile detecteert en blokkeert zowel bekende als onbekende malware, beveiligt tegen vergiftigde wifi-netwerken en man-in-the-middle-aanvallen, evenals sms-phishing-schema’s.


Check Point Infinity Threat PreventionBEDREIGINGSPREVENTIE

SandBlast, het meest uitgebreide zero-day-pakket ter voorkoming van bedreigingen, beschermt netwerken, cloud, endpoints en nu mobiele apparaten, zodat uw gebruikers snel veilige inhoud kunnen ontvangen en geavanceerde cyberaanvallen voorkomen.

De nieuw geïntroduceerde Check Point Anti-Ransomware-technologie stelt bedrijven in staat om beschermd te blijven tegen cyberafpersing en zelfs de meest geavanceerde ransomware.


Check Point Infinity ConsolidationCONSOLIDATIE  

Het beveiligingsplatform van de toekomstige consoliderende netwerken, cloud en mobiel. Check Point Infinity consolideert de meest geavanceerde software met de snelste en best presterende beveiligingsgateways in de industrie en biedt een complete bescherming tegen cyberbedreigingen.


Meer weten over de Check Point oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor in intakegesprek via ons contactformulier of bel met 036 5327002 en vraag naar een van onze specialisten.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten