We Take Security Personally™

Check Point Software Technologies

SandBlast Next Generation Threat Prevention

Check Point Software Technologies

Sinds 1993 is Check Point Software Technologies Ltd. toegewijd om klanten te voorzien van compromisloze bescherming tegen alle soorten bedreigingen, waardoor de complexiteit van de beveiliging wordt verminderd en de totale eigendomskosten worden verlaagd. Check Point streeft ernaar om gefocust te blijven op de behoeften van klanten en oplossingen te ontwikkelen die het beveiligingslandschap vandaag en in de toekomst opnieuw definiëren. Vanaf 1997 staat Check Point bij Gartner in het leader quadrant voor Enterprise Network Firewalls. Diverse andere vendoren staan hier vandaag de dag nog niet in. Daarnaast is Check Point de enige vendor die 14 opeenvolgende recommended ratings heeft ontvangen van NSS Labs (per 2017). Andere vendoren zijn een of meerdere keren cautioned of als neutral beoordeeld. Dit alles maakt Check Point onbetwist een van de sterkste spelers op de markt.

Het verhogen van uw bedrijfsbeveiliging betekent vaak complexiteit en managementuitdagingen. Check Point levert een meerlaagse verdedigingslinie om u te helpen uw veiligheid te maximaliseren terwijl u uitdagingen minimaliseert en hiaten dicht.

Contactformulier


Geïntegreerde, meerlaagse defense-in-depth van cloud naar perimeter tot endpoint security.

Veel bedrijven voegen een ongekende mix van nieuwe beveiligings-technologieën toe van verschillende leveranciers. Deze hulpmiddelen bieden vaak een incrementeel voordeel in één gebied, maar elk moet afzonderlijk worden beheerd, inclusief rapportage, provisioning, configuratie en testtaken.

Check Point biedt een uitgebreide volledig centraal te managen oplossing.

Verder lezen

Het onbekende een stap voor blijven.

Zero-day en advanced persistent threats gebruiken het verrassings-element om de traditionele beveiliging te omzeilen, waardoor deze bedreigingen moeilijk te beveiligen zijn tegen.

Zero-day bescherming van Check Point biedt een dieper niveau van inspectie, zodat meer malware en zero-day-aanvallen voorkomen kunnen worden.

Verder lezen

De Cyber Security Architectuur van de toekomst is gearriveerd

Check Point Infinity is de eerste geconsolideerde beveiliging tussen netwerken, cloud en mobiel, die het hoogste niveau van bedreigingspreventie biedt tegen zowel bekende als onbekende gerichte aanvallen om u nu en in de toekomst beschermd te houden.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten