We Take Security Personally™

Centrify

Secure access to infrastructure and apps

Centrify

CentrifyCentrify biedt unified identity management voor datacenter, cloud en mobiele omgevingen welke resulteert in een single sign-on (SSO) voor de gebruikers en een vereenvoudigde identiteit infrastructuur voor IT.

Centrify, in 2004 opgericht door Tom Kemp, Adam Au en Paul Moore, heeft haar hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, en ontwikkelings- en regionale kantoren in Seattle, Hong Kong, Japan, Londen, München, Melbourne en Sao Paulo. Centrify is een particuliere onderneming die wordt gesteund door toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in risicokapitaal, zoals Mayfield, Accel Partners, INVESCO Private Capital, Sigma Partners en Index Ventures. Hun partners zijn onder andere Microsoft, Samsung, Apple, Red Hat en Canonical.

Centrify geeft beveiliging een nieuwe betekenis vanuit een solide perimeter-gebaseerde benadering voor de bescherming van miljoenen verspreide verbindingen in een onbegrensde hybride onderneming. Centrify, de enige door de bedrijfstak erkende leider in zowel Privileged Identity Management (PIM) als Identity-as-a-Service (IaaS), biedt één enkel platform waarmee elke gebruiker gegarandeerd toegang heeft tot apps en infrastructuur, dankzij de kracht van identiteitsdiensten. Dit is Next Dimension Security in de Age of Access, het tijdperk van de toegang. Centrify steunt meer dan 5000 klanten, onder wie de helft van de Fortune 50-lijst, bij het beschermen van hun organisaties.

Centrify’s geïntegreerde identity management software en cloud-gebaseerde Identity-as-a-Service (IDaaS) oplossingen leiden tot kostenverlaging, flexibiliteit en veiligheid door gebruik te maken van de bestaande identiteit infrastructuur (Active Directory) van een organisatie om single sign-on, role-based access control, priviliged identity management, auditing en compliance mogelijk te maken.

Meer dan 5.000 klanten hebben Centrify uitgerold op miljoenen servers, applicatie en mobiele devices om de kosten, flexibiliteit en veiligheid te optimaliseren. Met Centrify, verminderen organisaties hun kosten die gepaard gaan met de identiteit lifecycle management en compliance met meer dan 50%.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten