We Take Security Personally™

Partners

OPLOSSINGEN MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Partners

Secure Cyber Communications is sinds 2001  gespecialiseerd in het bieden van diensten en specifieke oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging en netwerkbeveiliging. Wij zijn een gecertificeerd ‘Value Added Security Partner’ van verschillende toonaangevende leveranciers van beveiligingsoplossingen en voor onze relaties. Voor productadvies op maat, een proof-of-concept van technologie en ondersteuning bij de aankoop van uw beveiligingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren bij al onze producten en diensten aankoopondersteuning en implementatie-begeleiding en wij bieden diverse mogelijkheden voor technische ondersteuning, health-checks en zogenoemde ‘managed services’.

Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging zijn uw directe voordeel en staan u altijd ten dienst.

Hieronder ziet u het overzicht van onze partners:


WatchGuard Technologies is wereldwijd leider in netwerkbeveiliging en levert Unified Threat Management (UTM)-oplossingen, next-generation firewalls, veilige wifiverbindingen en network intelligence-dienstverlening van topkwaliteit aan meer dan 75.000 klanten over de hele wereld. Dit doet WatchGuard met eenvoud als uitgangspunt, waardoor het diensten- en productenportfolio uitermate geschikt is voor zowel grote ondernemingen als het mkb.

Verder lezen

Het Deense Heimdal Security gaat verder waar traditionele antivirusoplossingen stoppen. De unieke combinatie van proactieve en reactieve security van Heimdal biedt een nieuwe manier om werkplekken te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus en firewalloplossingen moeten afhaken.

Verder lezen

ESET Nederland is de cybersecurity kennispartner die helpt bij uw security uitdagingen en problemen. In meer dan 25 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Met bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit helpen wij consumenten en organisaties dagelijks in hun strijd tegen cybercrime.

Verder lezen

Tenable biedt ongeëvenaarde security scanning, vulnerability scanning en management. Nessus is ’s werelds meest gebruikte scanner voor het ontdekken van kwetsbaarheden, incorrecte configuraties en compliancy-afwijkingen binnen netwerkomgevingen. Nessus wordt gebruikt door bedrijven, overheden en gespecialiseerde penetratietesters.

Verder lezen

Sinds 1993 is Check Point toegewijd om klanten te voorzien van compromisloze bescherming tegen alle soorten bedreigingen.

Het verhogen van uw bedrijfsbeveiliging betekent vaak dat u uw complexiteit en managementuitdagingen in natura verhoogt. Check Point levert een meerlaagse verdedigingslinie om u te helpen uw veiligheid te maximaliseren terwijl u uitdagingen minimaliseert en hiaten dicht.

Verder lezen

Door passie voor het creëren van goed presterende netwerken, breidt Juniper kennis, samenwerking en menselijke vooruitgang uit in industrieën over de hele wereld, zoals energie, gezondheidszorg, onderwijs en vele anderen.

Juniper kijkt verder dan de horizon van de zakelijke uitdagingen van vandaag en de technologische toekomst die we zien is gebaseerd op realtime service-integratie. Dat betekent dat alles wat Juniper ontwikkelt moet aansluiten bij deze visie.

Verder lezen

Centrify herdefinieert beveiliging van een legacy op perimeter gebaseerde benadering om miljoenen verspreide verbindingen te beschermen, in een hybride onderneming zonder grenzen.

Als de enige erkende leider in zowel Privileged Identity Management als Identity-as-a-Service, biedt Centrify een enkel platform om de toegang van elke gebruiker tot apps en infrastructuur te beveiligen in de hedendaagse hybride onderneming zonder grenzen door de kracht van identiteitsservices.

Verder lezen

CensorNet MFA (voorheen SMS PASSCODE) is een nieuwe generatie van intelligente en gebruiksvriendelijke authenticatiemethodes die een betere beveiliging op afstand mogelijk maakt. CensorNet MFA werkt met een realtime en sessiespecifieke beveiliging die contextuele informatie gebruikt om de gebruiker die inlogt op een bedrijfssysteem te valideren.

Verder lezen

Met meer dan 40.000 wereldwijde implementaties en kantoren in Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika, is KEMP Technologies marktleider in geavanceerde Layer 2 – 7 Application Delivery Controllers (ADC) en toepassingsgerichte load balancing.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten