We Take Security Personally™

Partners

OPLOSSINGEN MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Partners

Secure Cyber Communications is sinds 2001  gespecialiseerd in het bieden van diensten en specifieke oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging en netwerkbeveiliging. Wij zijn een gecertificeerd ‘Value Added Security Partner’ van verschillende toonaangevende leveranciers van beveiligingsoplossingen en voor onze relaties. Voor productadvies op maat, een proof-of-concept van technologie en ondersteuning bij de aankoop van uw beveiligingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren bij al onze producten en diensten aankoopondersteuning en implementatie-begeleiding en wij bieden diverse mogelijkheden voor technische ondersteuning, health-checks en zogenoemde ‘managed services’.

Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging zijn uw directe voordeel en staan u altijd ten dienst.

Hieronder ziet u het overzicht van onze partners:


WatchGuard Technologies is wereldwijd leider in netwerkbeveiliging en levert Unified Threat Management (UTM)-oplossingen, next-generation firewalls, veilige wifiverbindingen en network intelligence-dienstverlening van topkwaliteit aan meer dan 75.000 klanten over de hele wereld. Dit doet WatchGuard met eenvoud als uitgangspunt, waardoor het diensten- en productenportfolio uitermate geschikt is voor zowel grote ondernemingen als het mkb.

Verder lezen

Het Deense Heimdal Security gaat verder waar traditionele antivirusoplossingen stoppen. De unieke combinatie van proactieve en reactieve security van Heimdal biedt een nieuwe manier om werkplekken te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus en firewalloplossingen moeten afhaken.

Verder lezen

ESET Nederland is de cybersecurity kennispartner die helpt bij uw security uitdagingen en problemen. In meer dan 25 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Met bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit helpen wij consumenten en organisaties dagelijks in hun strijd tegen cybercrime.

Verder lezen

Tenable biedt ongeëvenaarde security scanning, vulnerability scanning en management. Nessus is ’s werelds meest gebruikte scanner voor het ontdekken van kwetsbaarheden, incorrecte configuraties en compliancy-afwijkingen binnen netwerkomgevingen. Nessus wordt gebruikt door bedrijven, overheden en gespecialiseerde penetratietesters.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten