WatchGuard Zakelijke oplossingen

Welkom bij WatchGuard, welkom bij Secure Cyber Communications!

Wij zijn er trots op dat onze klanten onze WatchGuard expertise waarderen. Velen zijn daarom ook al jaren trouwe WatchGuard klant bij ons. Zij hebben inmiddels ervaren dat échte experts verder kijken dan alleen datasheets en zelf ook willen snappen hoe hun organisatie echt werkt.

Daarom gaan wij ook niet over één nacht ijs. Voordat wij onze handen uit de mouwen steken, overleggen wij uitgebreid met u wat u wilt, wat eventueel moet van de overheid en wat wij u adviseren. Alles om er voor te zorgen dat uw WatchGuard oplossing u laat doen, wat u moet doen; goed beveiligd uw bedrijf runnen.

Waarom Secure Cyber Communications?
 1. Kennis en ervaring

  Wij zijn al meer dan 15 jaar gecertificeerd Professional WatchGuard Partner.

 2. Persoonlijk contact
  Zowel bij advies, installatie als onderhoud spreekt u direct met onze specialisten.

 3. WatchGuard van A tot Z
  Wij bieden u alle technische en commerciële mogelijkheden die WatchGuard biedt.


  Bekijk hier een kort en helder overzicht van de WatchGuard oplossingen op onze website:

  Natuurlijk hebben wij een eigen professionele helpdesk die u bijstaat bij al uw vragen en onze consultants helpen u graag met de meest ingewikkelde installaties. En ook op commercieel vlak denken wij met u mee; wilt u uw verouderde firewall van een ander merk inruilen, wilt u uw licenties aanpassen of verlengen, wilt u onze experts eens uw netwerk laten beoordelen? Op al uw vragen hebben wij het passende antwoord.

  Neemt u daarom eens vrijblijvend contact met ons op en verneem wat wij u kunnen bieden. Stuur ons een e-mail, maar belt u ons vooral. Want persoonlijk contact is voor ons het belangrijkste.

  Meer weten over WatchGuard en op zoek naar een passende oplossing voor uw bedrijf ? Neem contact met ons op of klik hier om naar de productpagina te gaan.

   

     
  Ontvang meer informatie

  Ontvang een offerte

   

   

   

   

   

  Scroll To Top