banner WatchGuard Secure Cloud Wi-Fi & Analytics

WatchGuard Firebox UTM Firewalls


WatchGuard Fireware Firewalls:

De Firebox-serie is dé Next-Generation firewall met de hoogste doorvoersnelheid in de WatchGuard-lijn van multifunctionele firewalls. Deze nieuwste serie firewalls biedt een nog hoger niveau van beveiliging en betrouwbaarheid met Data Leakage Prevention en Advanced Persistant Threat-detectie. De vele mogelijkheden van de Fireware-software zorgen ervoor dat uw netwerk de diepste bescherming, hoogste snelheid en helderste inzage heeft die nodig is om uw organisatie in bedrijf te houden. Secure Cyber Communications helpt u bij het maken van de juiste keuzes, de installatie en de configuratie van alle WatchGuard Fireware-oplossingen. Bekijk hier de WatchGuard Product Matrix als PDF.


WatchGuard Firebox Firewalls

WatchGuard UTM Firewalls: de beste keuze in beveiliging

Beveiliging wordt steeds meer een business model, klanten vragen erom en wetgeving vereist goede beveiliging van gegevens. Daarom bieden wij:

 • Best-Of-Breed: Alleen het beste van het beste. Zoals technieken van Lastline, BitDefender, Websense, McAfee en vele anderen.
 • Centraal management: Van 1 tot 15.000+ units voor al uw locaties en remote (IoT) devices
 • Value & Performance: Netwerkbeveiliging met indrukwekkende doorvoersnelheden tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Beveilig uw omgeving met behulp van de volgende technieken:

 • Intrusion Prevention
 • Reputation-Based Threat Prevention
 • URL-Filtering
 • Spam Prevention
 • Gateway Antivirus
 • Application Control

 • Network Discovery
 • APT Blocker
 • Data Loss Prevention
 • Threat Detection & Response
 • Secure WiFi • Met de 'Total Security'-suite beschermt u uw omgeving tegen alle mogelijke internetbedreigingen. De vele mogelijkheden van de Fireware-software en de best-of-breed integraties zorgen ervoor dat uw netwerk grondig wordt beschermd, een hoge snelheid heeft en volkomen transparant is. Zaken die nodig zijn om uw organisatie in bedrijf te houden.

  Netwerkbedreigingen kunnen overal vandaan komen, op elk moment van de dag. Voor u het weet, kunnen ze uw omgeving platleggen of infecteren, en u afpersen. De netwerkbeveiligingsproducten van WatchGuard zijn uniek in de branche qua intelligentie, snelheid en effectiviteit. IT-beveiligingsprofessionals beschermen hun netwerken met behulp van de vele ondernemingsgerichte beveiligingsgereedschappen, die geschikt zijn voor elke organisatie, ongeacht de grootte van het budget of de complexiteit van het netwerk.

  WatchGuard Enterprise

  Ondernemingsgerichte beveiliging
  Wij van Secure Cyber Communications en WatchGuard vinden dat elke organisatie, groot of klein, toegang moet hebben tot de meest effectieve beveiligingstechnologieën die op dit moment beschikbaar zijn. Dankzij de unieke architectuur van onze producten kunnen klanten hun beveiliging naar een hoger plan tillen, zonder de hoge kosten en de complexiteit waarmee ze te maken krijgen bij een single-point-oplossing.

  Eenvoud
  Eenvoud is de sleutel voor een succesvolle toepassing van technologie. Met het oog hierop zijn de producten van WatchGuard niet alleen gemakkelijk te configureren en te ontwikkelen, maar is er ook aandacht voor het centraal management, zodat het huidige beleids- en netwerkbeheer eenvoudig en ongecompliceerd wordt. Beveiliging is complex, maar het uitvoeren daarvan hoeft dat niet te zijn.

  Inzichtelijkheid
  Bij netwerkbeveiliging geldt: zien is weten, en weten leidt tot doen. De bekroonde Dimension™ logging & reporting-omgeving van WatchGuard maakt big-data analyse inzichtelijk naar netwerkbeveiliging, zonder de gebruikelijke kosten en complexiteit. Drukke IT-managers zien in één oogopslag waar het probleem ligt, kunnen meteen een zinvol beveiligingsbeleid op het netwerk instellen en zodoende voldoen aan alle regelgevingen.

  Toekomstbestendigheid
  Dankzij de unieke architectuur van onze WatchGuard- roducten kan ons team razendsnel nieuwe, innovatieve diensten voor de netwerkbeveiliging toevoegen aan onze UTM-aanbiedingen, veel sneller dan onze concurrenten. En deze architectuur stelt ons bovendien in staat om moeiteloos bestaande diensten te upgraden of te veranderen op het moment dat veranderingen in de technologie en best practices daarom vragen – iets wat voor onze concurrenten een kolossaal en tijdrovend project betekent.

  Prestatie
  Het is al een tijd geen betrouwbare netwerkbeveiligingsstrategie meer om een veiligheidsscan in één keer uit te voeren. Organisaties moeten ertoe overgaan om de beveiliging van hun netwerken gelaagd aan te pakken. Andere fabrikanten beloven misschien een hogere snelheid met een enkele beveiligingstechnologie, maar WatchGuard laat als het erop aankomt alle beveiligingsmotoren draaien en biedt toch razendsnel resultaat.

  WatchGuard Total Security Suite WatchGuard heeft een uitgebreid portfolio met beveiligingsdiensten, van traditionele inbraakpreventie, gateway-antivirus, applicatiebeheer, spampreventie en URL-filtering, tot en met geavanceerdere diensten voor de bescherming tegen malware, ransomware, en het lekken van gegevens. Elke beveiligingsdienst wordt geleverd als integrale oplossing, met een eenvoudig te beheren en kosteneffectieve Firebox-toepassing.

  De Firebox firewall is specifiek ontwikkeld om allerlei soorten midden- en kleinbedrijven te beschermen tegen aanvallen die minstens zo kwaadaardig zijn als de aanvallen op grotere organisaties.

  Zo zijn bijvoorbeeld de Firebox M200, M300 en M440 Unified Threat Management (UTM)-oplossingen tot 218 procent sneller dan concurrerende producten als alle security layers aan staan, en tot 385 procent sneller bij HTTPS-inspectie. Dat garandeert dat bedrijven geen prestatieverlies lijden ten gunste van netwerkbeveiliging. Alle Firebox oplossingen hebben de beste Security Services in hun soort, met onder andere gateway AV, URL- en webcontent-filtering, intrusion prevention, app-controle en spam blocking en meer.

  Secure Cyber Communications helpt u de juiste keuze te maken als het gaat om prestatie, veiligheid en compliance, en biedt u expertise op het gebied van onderzoek, implementatie en onderhoud van uw firewalls.

  Wilt u meer informatie over een van de WatchGuard-productlijnen en de mogelijkheden, of een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. We kijken samen met u naar uw wensen en de eisen van uw organisatie. Neem ook contact met ons op voor meer informatie over:

  • Competitive Trade-in korting; ruil uw verouderde Sophos, Cisco, Juniper, SonicWall of andere ouderwetse oplossingen in met interessante kortingen en start met échte "Return on Investment" 
  • Engineering; installatie of een check-up door een expert nodig? We hebben al sinds 2002 hoogste engineeringstatus
  • Supportcontracten; doorlopende ondersteuning door onze Nederlandse engineers.
  • WMSP/MSSP: Wireless / Managed Security Provider; niet alles zelf doen? Vraag naar onze Managed Service Provider mogelijkheden
     
  Ontvang meer informatie

   

    

  Ontvang een offerte

  Scroll To Top