banner WatchGuard Secure Cloud Wi-Fi & Analytics

Het identificeren, kwantificeren en prioriteren van kwetsbaarheden: Dimension

WatchGuard Dimension brengt verborgen zaken aan het licht

Zien is geloven. Zien is weten. Zien is actie ondernemen, meteen.

Netwerkbeveiliging is geen statisch gegeven. Netwerkbeveiliging is een continu veranderend proces. IT-afdelingen moeten snel en accuraat op veranderingen kunnen inspelen. Inzichten en analyses moeten worden gebaseerd op enorme hoeveelheden real-time gegevens. Security policies moeten kunnen worden aangescherpt op basis van recente ontwikkelingen. Rapportages moeten bevestigen dat de beveiligingssystemen op orde zijn en dat het beveiligingsbeleid goed functioneert.

De privacy van gebruikers is met de officiële aanname van de AVG / GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in het centrum van de belangstelling van de Europese Unie komen te staan. 

WatchGuard’s Dimension™ zichtbaarheidsplatform, dat deel uitmaakt van alle beveiligingsapparaten van WatchGuard, beschikt nu over een krachtige functie voor het anonimiseren van gebruikers waarmee de organisatie de naleving van de AVG op een hoger niveau kan tillen. Wanneer de geanonimiseerde modus is ingeschakeld, maskeert de functie alle persoonlijk identificeerbare informatie (PII) in rapporten, samenvattingen en dashboards. Hiervoor maakt het gebruik van dynamische pseudonimisering. Gebruikers die zich aanmelden op Dimension wanneer de geanonimiseerde modus is ingeschakeld, kunnen uitsluitend een beperkt gedeelte van de pagina's bekijken. Wat ze kunnen zien wordt bepaald door hun gebruikersrol. Deze service werkt heel eenvoudig, is gemakkelijk te gebruiken en te configureren, en is ontworpen om te verzekeren dat de AVG / GDPR wordt nageleefd.


Krijg een close-up weergave van uw gegevensstromen

 

In plaats van lange onoverzichtelijke logbestanden verschaft WatchGuard Dimension direct een helder visueel inzicht in de actuele status van uw netwerkbeveiliging. Wie doet wat, welke sites zijn drukbezocht, welke pc lijkt geïnfecteerd, welke aanvallen vinden er plaats, waar wordt afwijkend netwerkgedrag geconstateerd, enzovoort? De rapportages geven duidelijk inzicht in beveiligingstrends en ontwikkelingen binnen de bedrijfsnetwerken. Deze inzichten en rapportages verschaffen niet alleen IT-afdelingen, maar ook het hogere management duidelijkheid over de veiligheid van de bedrijfsvoering en welke beslissingen er eventueel moeten worden genomen. 


Door samen te werken met vooraanstaande technologieleveranciers is WatchGuard in staat om de beste beveiligingstoepassingen te integreren in één UTM/NGFW-platform voor een sterkere beveiliging met een grote kostenbesparing. Monitoring- en rapportagetools worden standaard meegeleverd.

WatchGuard Dimension is een ‘cloud-ready’ beveiligingstool voor het management en sluit naadloos aan op het WatchGuard Unified Threat Management (UTM)-platform. WatchGuard Dimension bestaat uit een zeer eenvoudig te implementeren allesomvattende virtuele toepassing, die zowel binnen als buiten de eigen organisatie kan worden geplaatst. Installatie en onderhoud zijn eenmalig. Na installatie is het pakket onderhoudsvrij. 

 WatchGuard Dimension Logging and Reporting Dash SIEM

 


Wilt u meer informatie over een van de WatchGuard-productlijnen en de mogelijkheden, of een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. We kijken samen met u naar uw wensen en de eisen van uw organisatie. Neem ook contact met ons op voor meer informatie over:

  • Competitive Trade-in korting; ruil uw verouderde Sophos, Cisco, Juniper, SonicWall of andere ouderwetse oplossingen in met interessante kortingen en start met échte "Return on Investment" 
  • Engineering; installatie of een check-up door een expert nodig? We hebben al sinds 2002 hoogste engineeringstatus
  • Supportcontracten; doorlopende ondersteuning door onze Nederlandse engineers.
  • WMSP/MSSP: Wireless / Managed Security Provider; niet alles zelf doen? Vraag naar onze Managed Service Provider mogelijkheden
   
Ontvang meer informatie

 

  

Ontvang een offerte

Scroll To Top