banner Waarom Secure Cyber Communications

We take security personally™

Secure Cyber Communications (SECYBER) biedt sinds 2001 zeer gespecialiseerde producten, hoogwaardige kennisdiensten en specifieke maatwerkoplossingen op het gebied van informatie- en netwerkbeveiliging.

Internet, digitale communicatie en informatiebeveiliging worden steeds belangrijker voor bedrijven en particulieren. Zowel de informatie die is opgeslagen op verschillende systemen als de informatie die wordt bewerkt of uitgewisseld, vormt een cruciaal onderdeel van de totale bedrijfsvoering en dient als zodanig te worden benaderd. Secure Cyber Communications levert u continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid van die informatie. Als het gaat om informatiebeveiliging, dan kijken wij naar de gevoeligheid van de gegevens ( denk aan privacywetgeving zoals de AVG / GDPR ) en de werkomgeving. Soms kan een eenvoudige oplossing afdoende zijn, zolang deze maar gepaard gaat met gedegen advies.

De oplossing is echter bij iedere organisatie anders, zowel in opzet als in benadering. Wij kijken naar de gehele organisatie en in het bijzonder naar de gegevens die worden uitgewisseld en gedeeld. Dit vormt de basis van de persoonlijke werkwijze van Secure Cyber Communications en met deze inzichten bieden wij u een adequate oplossing voor uw informatiebeveiliging.

Wij zijn een gecertificeerd 'Value Added Partner' van verschillende toonaangevende leveranciers van beveiligingsoplossingen. Voor productadvies op maat, proof-of-concept, of ondersteuning bij de aankoop van uw beveiligingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren bij al onze producten en diensten aankoopondersteuning en implementatie-begeleiding en wij bieden diverse mogelijkheden voor technische ondersteuning, health-checks en zogenoemde 'managed services'. Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging zijn uw directe voordeel en staan u altijd ten dienst.

De voordelen van samenwerken met Secure Cyber Communications zijn ondermeer:

  • Sinds 2001: 100% focus op informatiebeveiliging
  • Gecertificeerde engineers met jarenlange ervaring
  • Deskundig expertisenetwerk en onafhankelijk advies
  • Zorgvuldig uitgekozen partnerships
  • Professioneel en innovatief productportfolio
  • Uw 'Value Added Partner' in informatiebeveiliging
  • Best-in-class technische kennis en ondersteuning 

Wij hebben een passende oplossing voor ieder netwerk, groot of klein, eenvoudig of complex. Wij werken nauw samen met speciaal geselecteerde Alliance Partners en leveranciers van innovatieve producten en diensten. Kennis en capaciteit worden zo optimaal benut: De best denkbare service tegen de scherpst mogelijke prijs.

Secure Cyber Communications staat voor een persoonlijke benadering, integriteit, kwaliteit en professionaliteit. 

Secure Cyber Communications: We take security personally™


Wilt u meer informatie over een van de productlijnen en opties of een vrijblijvend consult?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. We kijken samen met u naar de wensen en eisen van
uw organisatie en bespreken de mogelijkheden.

Ontvang meer informatie

Scroll To Top