banner TEKST

TENABLE SECURITY CENTER VULNERABILITY MANAGEMENT

Nessus Professional and Manager Tenable.io vulnerability management Tenable Nessus SecurityCenter

Nessus® is de meest toegepaste vulnerability scanner ter wereld, gekozen door meer dan 1,6 miljoen gebruikers wereldwijd. De toepassing is te verkrijgen als enkelvoudige scanoplossing, Nessus Professional, of als scanner voor meerdere gebruikers, Nessus Manager. Nessus herkent snel en accuraat kwetsbaarheden, configuratie- en complianceproblemen en malware in fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Tenable.io™ is het eerste Cyber Exposureplatform dat inzicht geeft in elke asset op elk computergebied. Beveiligingsteams en managers kunnen zo op een gedegen manier kwetsbaarheden en risico's binnen het hele netwerksysteem beheren. Tenable.io is tot stand gekomen met de Nessustechnologie van Tenable en levert een moderne benadering die dynamische assets als cloud en containers ondersteunt.

De toepassingen van SecurityCenter® beheren en analyseren kwetsbaarheden binnen netwerkomgevingen in de organisatie, geven prioriteit aan beveiligingsrisico's en bieden geautomatiseerde frameworks en compliance rapportering. Door het continu monitoren kunnen beveiligingsteams het effect van het beveiligingsprogramma meten en inzichtelijk krijgen met behulp van de ingebouwde, zeer gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages van SecurityCenter.

 

Meer informatie >>> Meer informatie >>> Meer informatie >>>

Tenable SecurityCenter CV is het enige volledig geïntegreerde managementplatform voor onderzoek naar kwetsbaarheden, bedreigingen en compliancy-afwijkingen dat direct inzicht biedt in de actuele status en hierop snel kan reageren.

Met behulp van het Tenable SecurityCenter CV kunnen beveiligingsexperts de input van uiteenlopende bronnen, systemen, rapportages, log-bestanden en meer diepgaand analyseren en direct actie ondernemen. Het SecurityCenter platform is de enige oplossing om direct en accuraat beveiligingsfouten, bedreigingen en compliancy-risico’s te ontdekken, inclusief die van mobiele devices, virtuele machines en cloud-diensten.

Tenable Security Center Nessus PVS

Tenable SecurityCenter CV combineert de actieve Nessus scans met de Nessus Passive Vulnerability Scanner (PVS) voor real-time beoordeling van kwetsbaarheden, risico’s en compliancy-afwijkingen in een enkel overzichtelijk dashboard. PVS is een afzonderlijk component in het netwerk en identificeert in real-time alle veranderingen en afwijkingen in de datastromen met de bijbehorende risico’s.

Met behulp van het Tenable SecurityCenter CV is een uiterst gedetailleerd inzicht beschikbaar in het netwerkgedrag en in de netwerkbeveiliging, tot in het uiterste detail en op ieder moment. Niets gaat aan Tenable PVS ongezien of ongemerkt voorbij en alles wordt onderzocht en gecontroleerd. Iedere afwijking, ieder risico, iedere bedreiging, alles wordt gerapporteerd en kan worden gebruikt in security-audits en voor het aanscherpen van security-policies.


  Wilt u meer informatie over een van de Tenable Nessus-oplossingen of over onze Managed Vulnerability Services? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. We nemen dan graag samen met u de wensen en eisen van uw organisatie door en bespreken de verschillende mogelijkheden.

   

     
  Ontvang meer informatie

  Ontvang een offerte

  Scroll To Top