banner TEKST

TENABLE NESSUS PROFESSIONAL & MANAGER

Nessus Professional and Manager Tenable.io vulnerability management Tenable Nessus SecurityCenter

Nessus® is de meest toegepaste vulnerability scanner ter wereld, gekozen door meer dan 1,6 miljoen gebruikers wereldwijd. De toepassing is te verkrijgen als enkelvoudige scanoplossing, Nessus Professional, of als scanner voor meerdere gebruikers, Nessus Manager. Nessus herkent snel en accuraat kwetsbaarheden, configuratie- en complianceproblemen en malware in fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Tenable.io™ is het eerste Cyber Exposureplatform dat inzicht geeft in elke asset op elk computergebied. Beveiligingsteams en managers kunnen zo op een gedegen manier kwetsbaarheden en risico's binnen het hele netwerksysteem beheren. Tenable.io is tot stand gekomen met de Nessustechnologie van Tenable en levert een moderne benadering die dynamische assets als cloud en containers ondersteunt.

De toepassingen van SecurityCenter® beheren en analyseren kwetsbaarheden binnen netwerkomgevingen in de organisatie, geven prioriteit aan beveiligingsrisico's en bieden geautomatiseerde frameworks en compliance rapportering. Door het continu monitoren kunnen beveiligingsteams het effect van het beveiligingsprogramma meten en inzichtelijk krijgen met behulp van de ingebouwde, zeer gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages van SecurityCenter.

 

Meer informatie >>> Meer informatie >>> Meer informatie >>>

Nessus Professional Nessus Manager

 

Voer assessments uit met de meest gebruikte vulnerability scanner ter wereld

Identificeer kwetsbaarheden, onjuiste configuraties en malware waarvan aanvallers gebruik kunnen maken om uw netwerk binnen te dringen. Nessus® wordt door meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd ingezet voor vulnerability, configuratie- en compliance-assessments. Nessus voorkomt aanvallen op het netwerk door kwetsbaarheden en configuratieproblemen te herkennen waarvan hackers gebruikmaken om uw netwerk binnen te dringen.

 

Vulnerability assessment voor teams

Combineer de detectie-, scan- en audittoepassingen van Nessus®, plus de mogelijkheid om de scanning resources te delen met meerdere teamleden.

Nessus® Manager combineert de krachtige detectie-, scan- en audittoepassingen van Nessus, de meest gebruikte vulnerability scanner ter wereld, plus de mogelijkheid om de scanning resources te delen met meerdere teamleden.


's Werelds meest gebruikte scanner voor het opsporen van kwetsbaarheden

Nessus heeft meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld die hun systemen met deze software beoordelen op kwetsbaarheden en compliance.

Nessus voorkomt netwerkaanvallen door het vaststellen van kwetsbaarheden en configuratieproblemen waarmee hackers doordringen in uw netwerk.

 

 

 

Nessus Professional Dashboard
  • Brede dekking: Nessus ondersteunt de meeste netwerkapparaten, besturingssystemen, databases en toepassingen in fysieke, virtuele en cloud-infrastructuren.
  • Meerdere scanopties: Nessus biedt ondersteuning voor externe scans zonder credentials, lokale scans met credentials voor diepere, gedetailleerde analyses en offline checks van de configuratie van netwerkapparaten.
  • Configuratie & compliance: Er zijn meer dan 450 sjablonen beschikbaar voor controle van compliance (zoals FFIEC, HIPAA, NERC, PCI en meer) en configuratie (zoals CERT, CIS, COBIT/ITIL, DISA STIGs).
  • Opsporen van dreigingen: Nessus scant op virussen, malware, backdoors, hosts die communiceren met door botnets geïnfecteerde systemen, bekende/onbekende processen en webdiensten die zijn gekoppeld aan schadelijke inhoud.
  • Rapportage en actie: Verslaglegging & vervolgstappen: Verslagen van wat belangrijk is voor leidinggevenden met informatie over financiële haalbaarheid, noodzakelijkheid van de aanpassingen en planning van scans alsmede het leveren van verslagen over de sanering via gerichte e-mails.
  • Constante dekking: Blijf beschermd tegen nieuwe kwetsbaarheden met de Nessus-feed (beschikbaar als plugin) die voortdurend wordt bijgewerkt door het onderzoeksteam van Tenable.

Wilt u meer informatie over een van de Tenable Nessus-oplossingen of over onze Managed Vulnerability Services? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. We nemen dan graag samen met u de wensen en eisen van uw organisatie door en bespreken de verschillende mogelijkheden.

 

   
Ontvang meer informatie

Ontvang een offerte

Scroll To Top