banner TEKST

TENABLE.IO CLOUD VULNERABILITY MANAGEMENT

Nessus Professional and Manager Tenable.io vulnerability management Tenable Nessus SecurityCenter

Nessus® is de meest toegepaste vulnerability scanner ter wereld, gekozen door meer dan 1,6 miljoen gebruikers wereldwijd. De toepassing is te verkrijgen als enkelvoudige scanoplossing, Nessus Professional, of als scanner voor meerdere gebruikers, Nessus Manager. Nessus herkent snel en accuraat kwetsbaarheden, configuratie- en complianceproblemen en malware in fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Tenable.io™ is het eerste Cyber Exposureplatform dat inzicht geeft in elke asset op elk computergebied. Beveiligingsteams en managers kunnen zo op een gedegen manier kwetsbaarheden en risico's binnen het hele netwerksysteem beheren. Tenable.io is tot stand gekomen met de Nessustechnologie van Tenable en levert een moderne benadering die dynamische assets als cloud en containers ondersteunt.

De toepassingen van SecurityCenter® beheren en analyseren kwetsbaarheden binnen netwerkomgevingen in de organisatie, geven prioriteit aan beveiligingsrisico's en bieden geautomatiseerde frameworks en compliance rapportering. Door het continu monitoren kunnen beveiligingsteams het effect van het beveiligingsprogramma meten en inzichtelijk krijgen met behulp van de ingebouwde, zeer gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages van SecurityCenter.

 

Meer informatie >>> Meer informatie >>> Meer informatie >>>

De kracht van Nessus nu beschikbaar voor cloud teams

Nessus is 's wereld meest gebruikte scanner voor het opsporen van kwetsbaarheden, met uitgebreide management tools en samenwerkingsmogelijkheden. Nessus® Cloud is de online Nessus Manager scanner, rapportages en agent scan mogelijkheden voor teams. 

 • Scanfuncties delen:
  Deel 
  scanners, schema's, policies en resultaten om de scantijd en de kosten van scans en compliance audits te verminderen.
 • Continu bijgewerkt met nieuwe informatie:
  Geavanceerde bedreigingen, zero-day vulnerabilities en nieuwe vormen van vereiste compliance configurations worden voortdurend up-to-date gehouden.
 • Agent-less of agent-based scanning:
  Diverse scanmethoden stellen bedrijven in staat om meer assets vaker te scannen zodat het gevaar van een aanval kan worden beperkt.
 • Meer ondersteunde technologieën dan andere leveranciers:  
  Geschikt voor diverse besturingssystemen, netwerkapparaten, hypervisors, databases, tablets, telefoons, webservers en kritische infrastructuur.
 • Sterke integratie en uitbreidbaar met API's
  SIEMs, bescherming tegen malware, tools voor patchmanagement, BYOD, firewalls en gevirtualiseerde systemen.
 • Dashboards en rapporten:
  Uitgebreide interface voor het weergeven van scanresultaten en het genereren van rapporten alsmede een dashboard om snel het aantal kwetsbaarheden en dergelijke te zien.
Tenable.io Vulnerability Management

De meest gebruikte oplossing voor het beoordelen van kwetsbaarheden
Nessus heeft meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld die hun systemen met deze software beoordelen op kwetsbaarheden en compliance. Nessus voorkomt netwerkaanvallen door het vaststellen van kwetsbaarheden en configuratieproblemen waarmee hackers doordringen in uw netwerk.

Scanflexibiliteit verhogen
Nessus Agents (verkrijgbaar met Nessus Cloud en Nessus Manager) verhogen de scanflexibiliteit waardoor het gemakkelijk is om assets te scannen zonder dat daar doorlopende host credentials voor nodig zijn of systemen moeten worden uitgeschakeld. Ook kan er een grootschalige scanfunctionaliteit worden toegepast met zo min mogelijk impact op het netwerk.


  Wilt u meer informatie over een van de Tenable Nessus-oplossingen of over onze Managed Vulnerability Services? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. We nemen dan graag samen met u de wensen en eisen van uw organisatie door en bespreken de verschillende mogelijkheden.

   

     
  Ontvang meer informatie

  Ontvang een offerte

  Scroll To Top