banner Heimdal Security

Referenties

Secure Cyber Communications heeft binnen haar klantenkring verschillende gerenommeerde organisaties, overheid, semioverheid, MKB en grotere bedrijven. Als onderdeel van onze samenwerking met deze organisaties, maar ook in alle overige communicatie-uitingen hanteren wij een geheimhoudingsverklaring en noemen wij nimmer namen van bedrijven of organisaties. U vindt hieronder enkele geanonimiseerde cases als referentie van hetgeen wij ook u kunnen bieden. U kunt voor aanvullende informatie over onze referenties contact met ons opnemen.

Ontvang meer informatie

Referenties

Een exploitant van bouwmarkten moet regelmatig grote en vertrouwelijke bestanden uitwisselen, zoals bouwtekeningen en financiële gegevens. Deze bestanden worden met name gedeeld buiten de eigen organisatie met leveranciers, aannemers en partners. Omdat het via e-mail versturen en ontvangen van bestanden van dergelijke grootte door de meeste e-mailservers niet wordt ondersteund, gebruiken de medewerkers regelmatig openbare oplossingen zoals Drive, WeTransfer, YouSendIt en Dropbox. Het gebruik van deze cloud-gebaseerde diensten is echter in strijd met het security beleid van de organisatie, omdat men geen grip heeft op de locatie van de bestanden en er kan geen controle op worden uitgeoefend. De meeste van deze oplossingen gebruiken datacenters in Amerika en de privacywetgeving aldaar komt niet altijd overeen met de lokale eisen en regels.

Het delen van grote en vertrouwelijke bestanden is echter een noodzaak voor de dagelijkse werkzaamheden binnen de organisatie en aan Secure Cyber Communications is de vraag voorgelegd voor een veilige en werkbare oplossing. De oplossing voor dit vraagstuk is gevonden in een private cloud oplossing. De SparkWeave Secure Collaboration Suite zorgt er namelijk voor dat gebruikers op een eenvoudige en transparante manier bestanden kunnen delen met anderen, zonder beperking in grootte, maar altijd met behoud van volledige controle en optimale beveiliging. Het SparkWeave platform zorgt ervoor dat uitwisseling van informatie uitsluitend op een volledig veilige en gecontroleerde wijze geschiedt volgens de regels van de organisatie. Flexibiliteit voor de gebruikers, controle en veiligheid voor de organisatie.


Voor een producent van alcoholhoudende dranken heeft Secure Cyber Communications de bestaande gateway beveiliging vervangen door een WatchGuard XTM 5 serie oplossing. Hierdoor is de beveiliging opgewaardeerd met onder andere application control (voor bescherming tegen Web 2.0 bedreigingen via Facebook, Hyves, ed.), heeft men nu volledige inzage en controle over het webverkeer en is er nu een totaaloplossing met, naast uitgebreide firewall-functionaliteit, tevens centrale anti-spam voorzieningen, IPS en gateway antivirus.


Secure Cyber Communications heeft voor een advocaten- en notarissenkantoor de toegang tot het netwerk, zowel vanuit kantoor als vanaf thuiswerkplekken, beveiligd door middel van twee-factor authenticatie. Er is gekozen voor de SafeNet MobilePASS oplossing waarbij een One Time Password (OTP) op de BlackBerry smartphones wordt gegenereerd.


Een overheidsinstelling heeft haar antivirus software voor alle werkstations, servers en MS Exchange mailboxen vervangen door ESET NOD32. Secure Cyber Communications heeft samen met de systeembeheerders de omgeving ingericht, waardoor een overzichtelijke en beheersbare situatie is ontstaan. Bijkomend voordeel van de ESET software is het minimale prestatieverlies voor de werkstations en servers.


Wij hebben een passende oplossing voor ieder netwerk, groot of klein, eenvoudig of complex. Wij werken nauw samen met speciaal geselecteerde Alliance Partners en leveranciers van innovatieve producten en diensten. Kennis en capaciteit worden zo optimaal benut: De best denkbare service tegen de scherpst mogelijke prijs.

Secure Cyber Communications staat voor een persoonlijke benadering, integriteit, kwaliteit en professionaliteit. Secure Cyber Communications: We take security personally™

Neem contact op

 

Scroll To Top