Heimdal Security biedt bescherming waar anderen het moeten opgeven.

Locky, CTB-Locker, Cryptolocker, Cryptodefence, Cryptowall of WannaCry Ramsomware zijn zeer waarschijnlijk de meest geavanceerde malware ter wereld. Besmetting geschiedt via PDF, een VB-script of zelfs via Java-script injecties op bonafide website banners en kunnen niet worden gedetecteerd door standaard antivirus producten. Dit betekent dat cyber criminelen zeer vaak succesvol zijn in het omzeilen van de aanwezige beveiliging met hun aanvallen. En wanneer dat onverhoopt toch gebeurt, dan blokkeert Heimdal ofwel de malafide website of het downloaden van de versleutelingscodes.

Hoe beschermd Heimdal Security u tegen deze continu veranderende bedreigingen?

De basis hiervan wordt gevormd door een enorme bron aan kennis over de cyber criminele infrastructuren:

  • De servers die ze gebruiken
  • De domeinnamen die ze genereren
  • De websites die ze gebruiken voor het verspreiden van malware

Deze infrastructuur is kostbaar om op te bouwen en vormt hun sterkste wapen om hun bereik te vergroten. Hackers doen er dus alles aan om dit verborgen te houden voor de wettelijke instellingen en cyber security bedrijven.

Wat Heimdal doet is alle informatie verzamelen over malafide plaatsen op het web en iedere web-toegang die u aanroept door ons Secure DNS (Domain Name System) te sturen. Wanneer de website die u wilt gebruiken of iets dat hierop is geplaatst (zoals een reclame-banner) een verbinding wil maken met een malafide server, domein of website, dan blokkeren wij dat.

Best Security Addition for your Antivirus!

Antivirus looks for files and actions, whereas Heimdal looks at traffic. Therefore, what we and they cover varies greatly. Heimdal prevents hackers from taking data from your PC and moving it out of your network.

Heimdal Best Security Addition for your Antivirus


Heimdal Security kan cyber aanvallen in verschillende vormen detecteren en stoppen om uw gegevens vrij te houden van bedreigingen:

  • Het blokkeert alle inkomende gegevensstromen die malware of exploit kit’s bevatten
  • Het voorkomt de payload-code of versleutelingsmogelijkheden de toegang tot uw pc door het blokkeren van alle communicatie tussen uw pc en de cyber criminele infrastructuren
  • Het beschermt uw gegevens (betalingsinformatie, pc gegevens, e-mailadressen, etc.) tegen diefstal en verspreiding ervan via door criminelen beheerde servers

Het klinkt misschien allemaal heel simpel, maar op de achtergrond gebeurt er heel veel. En onze onderzoeksdatabase met gegevens groeit nog iedere dag, aangezien cyber criminelen iedere dag weer domein en servers sluiten en nieuwe opzetten.


Meer weten over de proactieve databeveiliging van Heimdal Security? Neem contact met ons op of klik hier om naar de productpagina te gaan.

 

   
Ontvang meer informatie

Ontvang een offerte

Scroll To Top