banner ESET SECURE BUSINESS AND ENTERPRISE

ESET SECURE BUSINESS

Cross-platform gebundelde beveiliging, plus blokkering van e-mailbedreigingen op de server

ESET MACHINE LEARNINGElimineer e-mailbedreigingen op serverniveau met ESET Secure Business. Deze zakelijke bundel biedt uitgebreide beveiliging voor alle endpoints, mobiele apparaten en servers binnen uw bedrijf.

Deze zakelijke bundel wordt geleverd met Endpoint Security en Mail Security. Endpoint Security zorgt voor een krachtig webbeheer, een firewall en een antivirusfilter. Met Mail Security is uw e-mailgateway op serverniveau afgeschermd en wordt deze vrijgehouden van allerlei vormen van malware, voordat deze schade kunnen aanrichten.

Via de ESET Remote Administrator zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole. Kies voor de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk voor ESET, al ruim 30 jaar toonaangevend in de antivirus-industrie.

Deze bundel omvat:


ESET ENDPOINT SECURITY ENDPOINT ANTIVIRUS
Biedt solide antivirus- en antispyware-beveiliging voor werkstations met de besturingssystemen Windows of OS X. Onze veel geprezen antiphishing-bescherming beveiligt bedrijfskritische gegevens zoals gebruikersnamen en wachtwoorden tegen nep-websites. Andere geavanceerde beveiligingssystemen, zoals Cloud-Powered Scanning en Device Control zijn ook beschikbaar.

ESET MOBILE SECURITY MOBILE SECURITY
De ESET NOD32® proactieve technologie is geoptimaliseerd voor mobiele platformen en biedt realtime bescherming. Wordt geleverd inclusief de modules Anti-Phishing en Application Control. Bij iOS-apparaten kunt u op afstand instellingen en beperkingen pushen om uw apparaten nog beter te beveiligen. Met de module Anti-Diefstal kunt u uw Android of iOS-apparaten vergrendelen en ontgrendelen alsmede gegevens wissen.

ESET Virtualisatie Security VIRTUALISATIEBEVEILIGING
Ongeacht of u VMware of een andere virtualisatie-oplossing gebruikt, met ESET kunt u erop vertrouwen dat uw VM's goed beveiligd zijn. Met ESET Shared Local Cache en de beveiliging van een agent-gebaseerd ESET-beveiligingsproduct wordt de scansnelheid aanzienlijk verhoogd.

ESET File Server Security FILE SECURITY
Antivirus- en antispywarebescherming verwijdert alle typen bedreigingen, inclusief virussen, rootkits, wormen en spyware. De Advanced Memory Scanner houdt kwaadaardige processen in de gaten en de optie om te scannen vanuit de cloud zorgt voor nog betere prestaties en detectie.

ESET Endpoint Security ENDPOINT SECURITY
ESET Endpoint Security biedt alle voordelen van ESET Endpoint Antivirus. Daarnaast biedt deze oplossing nog Two-Way Firewall, Web Control, Botnet Protection en veel meer. U kunt ervoor kiezen om ESET Endpoint Security of ESET Endpoint Antivirus op individuele werkstations met de besturingssystemen Windows of OS X te installeren.

ESET MAIL SECURITY

MAIL SECURITY
De oplossingen van ESET voor uw kritische e-mailserver zijn gebouwd met de beproefde ESET NOD32-technologie, om spam en malware te filteren voordat ze de postvakken van gebruikers bereiken. ESET Mail Security is zeer geschikt als uitbreiding van de beveiliging van uw netwerk en vormt een essentiële eerste verdedigingslinie.


ESET Central Remote Management REMOTE MANAGEMENT
Of het nu gaat om werkstations met de besturingssystemen Windows, Mac of Linux, of om virtuele machines en smartphones, u kunt de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk altijd vanaf één centraal punt beheren. Als u de beveiligingssoftware op afstand installeert krijgt u meteen inzicht in de status van uw netwerkbeveiliging.

 

Wilt u meer informatie over een van de ESET productlijnen en opties? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We kijken samen met u naar de wensen en eisen van uw organisatie en bespreken de mogelijkheden.

   
Ontvang meer informatie

Ontvang een offerte

Scroll To Top