banner Diensten van Secure Cyber Communications

BLUE-TEAM SECURITY ENGINEERING

Samen sterk. Een oud gezegde met waarheid. Als ervaren partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging bieden wij u een uitgebreid aanbod van diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten. Wij kunnen uw strategie toetsen aan de eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging, wij geven u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op zowel beveiligingsgebied als cybercrime en wij kunnen uw organisatie voorzien van adviezen en rapportages over uw huidige en gewenste beveiliging. Uiteenlopend van een korte systeemscan, ethical hacking tot diepgaande systeemaudits bieden wij u onafhankelijk advies en een gedetailleerd inzicht. Eenmalig of op contractbasis terugkerend, zodat u zich altijd van optimale systeem- en informatiebeveiliging weet gewaarborgd.

Voor
De wereld is constant in beweging en zo ook uw organisatie. Wet- en regelgeving verandert en stelt nieuwe eisen. Maar vooral de duistere kant van het geheel, cybercrime, zorgt ervoor dat u te allen tijde alert dient te zijn en goed voorbereid. Wij onderzoeken uw huidige IT-omgeving, testen uw beveiliging en weten wat er speelt in de markt. Met onze expertise bieden wij u een passend advies voor een sluitende beveiliging en optimale zekerheid en continuïteit voor uw organisatie.

Tijdens
Gedurende de transitie en migratie naar uw verbeterde beveiliging staan onze experts u altijd ter beschikking en kunnen wij dit traject geheel voor u verzorgen. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met zowel de bedrijfsmatige veranderingen als de technische installatie, configuratie en optimalisatie van de nieuwste systemen, zodat u een optimaal beveiligde en efficiënt presterende IT-omgeving verkrijgt.

Na
Wanneer uw organisatie gebruik maakt van de nieuwe systemen, zorgen wij voor een bedrijfszekere continuïteit en voor optimaal rendement van de nieuwe mogelijkheden. Wij kunnen uw ICT-team trainen in alle in's & out's zodat zij deze volledig weet te benutten. Niet alleen verzorgen wij dat alle systemen naadloos op elkaar aansluiten, maar wij zorgen er tevens voor dat u volledig geïnformeerd bent middels rapportages en overzichten. Natuurlijk zijn wij ook uw partner voor langetermijnsafspraken voor technische ondersteuning.


Wilt u meer informatie over een van onze productlijnen, diensten of een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en voorstel. We nemen samen met u de wensen en eisen van uw organisatie door en bespreken de mogelijkheden.
Neem contact op

Scroll To Top