We Take Security Personally™

Managed Security Services

LAAT ONZE EXPERTS HET WERK DOEN

Managed Security Services

Managed Security ServicesHet volledige beheer van uw informatiebeveiliging uitbesteden? Dat kan met onze Managed Security Services.

Samen sterk. Een oud gezegde met waarheid. Als ervaren partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging bieden wij u een uitgebreid aanbod van diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten. Wij kunnen uw strategie toetsen aan de eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging, wij geven u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op zowel beveiligingsgebied als cybercrime en wij kunnen uw organisatie voorzien van adviezen en rapportages over uw huidige en gewenste beveiliging. Naast een gedegen intake assessment bieden wij u onafhankelijk advies en een gedetailleerd inzicht. Eenmalig of op contractbasis terugkerend, zodat u zich altijd van optimale systeem- en informatiebeveiliging weet gewaarborgd. U geeft ons de inzage in hoe u wilt werken en waar uw zorgen liggen, waarop wij met een gedegen plan van aanpak komen voor Managed Security Services.


Managed Security is in our DNAEen break-fix benadering past niet bij informatiebeveiliging, proactieve monitoring en beheer wel.

Steeds meer organisaties zoeken antwoord op het vraagstuk ‘’meer met minder doen’’ als het gaat om de steeds complexere zaken rondom informatiebeveiliging. De juiste aandacht en kennis is hierbij een lastig punt. Verantwoordelijken van interne IT-organisaties zoals CIO’s, CFO’s en IT-Managers moeten ‘in control’ zijn en tegelijkertijd de operationele kosten zien te reduceren. Tegelijkertijd mag dit niet ten koste gaan van innovatie, probleemoplossend vermogen, gebruikerservaring en risicobeheer.

IT moet de business ondersteunen, maar IT-beveiliging wordt met de dag belangrijker. Zonder adequate beveiliging kan de business niet verder en zijn continuïteitsrisico’s vaak niet te overzien. Risicomanagement, wet- en regelgeving en de groei in complexiteit en volume aan beveiligingsbedreigingen dienen het hoofd te worden geboden. Het kan niet zo zijn dat een break-fix benadering ook geldt voor uw beveiliging; er is ingebroken en onze gegevens liggen op straat, kunnen we dat snel fixen?… Nee.

Met de Managed Security Services van Secure Cyber Communications verkrijgt u een vertrouwde partner met 100% focus op informatiebeveiliging, sinds 2001. Wij leveren de managed security services, kennis en aandacht. Wij optimaliseren uw security operations en het productbeheer. U kunt zich op innovatie en productiviteit richten. Maandelijks treden we in overleg en kijken we naar licentiegebruik, rapporteren wij aan uw organisatie en geven u inzicht. Dit alles met de flexibiliteit van diverse modules; u gebruikt (en betaald) alleen wat uw organisatie ook echt nodig heeft. Geen overhead.

Onze Managed Security Services kunnen afgenomen worden alle onze productlijnen. U kunt zelf kiezen of u bijvoorbeeld het licentie eigendom heeft, of dit maandelijks als module wenst af te nemen. Additioneel kunt u bijvoorbeeld onze Centureon Security SupportCentureon Endpoint Security, Centureon Vulnerability Scan en Centureon Threat Hunt diensten toevoegen.


“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten