We Take Security Personally™

GATEWAY EN CLOUD SECURITY

PERIMETER, IAM EN MFA BEVEILIGING

GATEWAY EN CLOUD SECURITY

Met WatchGuard Firewalls, Centrify IAM en MFA van Censornet beschermt u uw perimeter en dataverkeer.

Cloud-toepassingen bieden bedrijven nieuwe mogelijkheden voor meer functionaliteit en meer flexibiliteit tegen minder zorgen en beheersbare kosten. Rekenkracht en gekoppelde systemen staan iedereen ter beschikking, groei kan eenvoudig plaatsvinden, bedrijven zijn daadkrachtiger en werknemers meer mobiel.

Maar toch blijft de cloud blijft een ondoorzichtig iets. Het bestaat tenslotte uit niets meer of minder dan via internet gekoppelde computersystemen met geavanceerde applicaties, veel processoren, veel werkgeheugen, veel opslagcapaciteit en geplaatst in geavanceerde datacenters. De veiligheid van informatie, in de cloud, op de werkplek en tijdens het verkeer daartussen, blijft een cruciaal punt van aandacht en een bedrijfsmatige verantwoordelijkheid.

Het koppelen van bedrijven aan internet en daarmee aan cloud-toepassingen lijkt zoveel simpeler te zijn geworden. Ook het gebruik van Wi-Fi-netwerken lijkt iets dan iedereen kan. Maar schijn bedriegt. Moderne Unified Threat Management (UTM) Firewalls en beheerde Wi-Fi-netwerken zijn nodig om bedrijven en hun gebruikers te beschermen tegen malware, spam, ransomware en andere innovatieve hacking-pogingen. Firewalls en goed beveiligde Wi-Fi zijn het eerste slot op de voordeur en zorgen er ook voor dat eventuele achterdeuren hermetisch zijn vergrendeld.

Met de gateway, Wi-Fi en cloud services van Secure Cyber Communications weet u zich gegarandeerd van een maximale beschikbaarheid en volledige bescherming. Informatie en systemen worden beschermd, gebruikers identificeren zich op betrouwbare wijze en de bedrijfszekerheid en productiviteit groeit. Zonder zorgen, want onze security services zijn altijd actief en reageren direct bij onraad.

OPLOSSINGEN


WatchGuard

WatchGuard Firebox Next-Generation Firewalls: geavanceerde oplossingen voor netwerkbeveiliging Secure Cyber Communications kent uw bezorgdheid: er zijn veel wensen, eisen en voorwaarden voor een goede netwerkbeveiliging. Er zijn tientallen aspecten waar u vooraf rekening mee moet houden bij aanschaf en installatie van een firewall: hoeveel gebruikers zijn actief, welke beveiligingsmodules zijn nodig, welke koppelingen zijn er, […]

Meer lezen

Centrify

Centrify biedt unified identity management voor datacenter, cloud en mobiele omgevingen welke resulteert in een single sign-on (SSO) voor de gebruikers en een vereenvoudigde identiteit infrastructuur voor IT. Centrify, in 2004 opgericht door Tom Kemp, Adam Au en Paul Moore, heeft haar hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, en ontwikkelings- en regionale kantoren in Seattle, Hong […]

Meer lezen

Tenable

Ongeëvenaarde security scanning, vulnerability scanning en management met Tenable. Tenable is hét Cyber ​​Exposure-bedrijf. Wereldwijd vertrouwen meer dan 24.000 organisaties van alle soorten en maten op Tenable voor het beheren en meten van hun moderne aanvalsoppervlak om cyberrisico’s nauwkeurig te begrijpen en te verminderen. Als bedenker van Nessus bouwde Tenable zijn platform vanaf de grond […]

Meer lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten