We Take Security Personally™

ESET BUSINESS SOLUTIONS

ESET ENDPOINT SECURITY ZAKELIJK

ESET BUSINESS SOLUTIONS

ESET Business Solutions DNAESET Zakelijk biedt geavanceerde bescherming voor uw werkstations, laptops en mobile devices van A tot Z. Secure Cyber Communications werkt sinds 2002 samen met ESET in Nederland voor de zakelijke markt en is technisch volledig gecertificeerd Preferred Platinum partner van ESET. Wij werken voor MKB en zeer grote organisaties om de ESET-producten te implementeren en te beheren. Of u nu 50 of meer dan 10.000 werkplekken en servers hebt, u bent bij ons aan het juiste adres.

ESET levert geavanceerde meerlaagse beveiliging met de kleinste footprint en de laagste systeemimpact, ondanks alle geavanceerde technieken en modules blijft uw performance dus gegarandeerd.

Lees hieronder meer over de zakelijke oplossingen van ESET, Waarom en de geavanceerde innoverende technieken of neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake en toelichting.


Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan


Beveilig uw IT infrastructuur op het hoogste niveau met de ESET Business Solutions en u bespaart uw personeel kostbare tijd.

Waarom kiezen voor ESET?

  • Kennis en ervaring: meer dan 26 jaar onderzoek en technologische ontwikkeling in antivirus beveiliging
  • Goede performance: hoge prestaties en een extreem lage systeembelasting
  • Uitstekende detectie: ESET levert een betere, zeer efficiënte en proactieve detectie
  • Beheergemak: door de overzichtelijke gecentraliseerde ESET Remote Administrator console
  • Multi-platform: installatie is mogelijk op verschillende platformen (Windows, Mac, Linux en Android) en apparaten, waaronder computers, smartphones, tablets en servers

Oftewel: alles wat u nodig hebt in één antimalware-pakket. Meer weten over het ESET-portfolio? Kijk dan hier: ESET: Continue ontwikkeling van geavanceerde bescherming.


ESET Zakelijk AntivirusHoe weet ik welk product van ESET bij mijn bedrijf past?

Hanteert uw organisatie een flexibele werkcultuur waarbij werknemers altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsdata?

Dankzij de intelligente firewall van Endpoint Security kunnen uw werknemers altijd en overal zorgeloos werken en voorkomt u een malware uitbraak voordat deze schade kan aanrichten.

We helpen u graag de juiste keuze te maken. Onze adviseurs staan voor u klaar om u van de juiste licentiestructuur, support en ondersteuningsmogelijkheden te voorzien. Liever alles uit handen geven en gaan voor Managed Security? Vraag dan naar onze MSSP-mogelijkheden.

Meer weten over het ESET-portfolio? Kijk dan hier: ESET: Continue ontwikkeling van geavanceerde bescherming of neem contact met ons op!


Waarom ESET Endpoint Security?

ESET Zakelijk maakt gebruik van meerlaagse technologieën die verder gaan dan de standaard antivirusproducten. Onderstaande uiteenzetting toont verschillende essentiële ESET-technologieën en laat zien hoe een bedreiging tijdens zijn levenscyclus in het systeem kan worden gedetecteerd en/of geblokkeerd.

UNIEKE FEATURES VAN ESET ENDPOINT SECURITY ZAKELIJK:

  • MALWARE CONTAINMENT: Houdt ransomware buiten uw netwerk. Sluit automatisch de firewall op het werkstation bij een actieve uitbraak van malware.
  • VULNERABILITY SHIELD: Herkent het netwerkverkeer dat karakteristiek is voor malware en biedt een extra beveiligingslaag die een besmetting of verspreiding kan voorkomen
  • BOTNET PROTECTION: Botnets verzenden dagelijks spam, phishingmails en worden gebruikt voor collectieve aanvallen zoals een DDoS. Botnet Protection voorkomt dat uw bedrijfssystemen onderdeel worden van een botnet.
  • TWO WAY FIREWALL: Beveilig uw systemen zowel intern als extern met een intelligente firewall. Dankzij een lokale firewall op uw bedrijfssystemen is het beveiligingsbeleid altijd en overal gewaarborgd.

ESET Zakelijk: Vooruitstrevende technologie en
Continue ontwikkeling van geavanceerde bescherming.


eset brain blockUEFI Scanner

ESET, het eerste internetbeveiligingsbedrijf die deze speciale laag toevoegt aan hun oplossing die de Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) beschermt. ESET UEFI Scanner controleert en handhaaft de beveiliging van de pre-bootomgeving.

Het is ontworpen om de integriteit van de firmware te bewaken en in het geval dat er wijzigingen worden gedetecteerd, dit direct te melden.


ESET DNADNA Detections

Van zeer specifieke hashes tot ESET’s DNA Detections; complexe definities van kwaadaardig gedrag en malware karakteristieken.

Terwijl kwaadaardige code kan worden aangepast door potentiële aanvallers, kan het gedrag van software niet gemakkelijk worden veranderd. ESET DNA Detectie is ontworpen om te profiteren van dit principe. Middels diepgaande analyses van de code, haalt ESET de “genen” die verantwoordelijk zijn voor het kwaadaardige gedrag eruit. De DNA Detections kunnen bekende malware code herkennen, om zo nieuwe varianten van een bekende malwarefamilie, of zelfs nooit eerder vertoonde of onbekende malware die deze “genen” bevat te identificeren.


ESET Machine Learning

Machine Learning

ESET heeft een eigen interne machine learning engine: ESET Augur. Augur maakt gebruik van gecombineerde krachten van neurale netwerken (zoals deep learning en korte- en langetermijngeheugen) en een zorgvuldig met de hand uitgekozen groep van zes classificatie algoritmes. Hierdoor kan het een zeer betrouwbare output genereren en helpen het inkomende sample correct te labelen als schoon, mogelijk ongewenst of kwaadaardig.


ESET Cloud SecurityCloud Malware Protection System

Het ESET Cloud Malware Protection System is een van de meerlaagse technieken die gebaseerd zijn op ESET’s LiveGrid® cloud-systeem. Onbekende, potentieel kwaadaardige software en overige mogelijke bedreigingen worden gemonitord en toegevoegd aan de ESET cloud via ESET LiveGrid®.


ESET Reputation & CacheReputation & Cache

Bij de inspectie van een bestand of URL controleert ESET, alvorens er een scan plaatsvindt, de lokale cache op bekende kwaadaardige of toegestane goedaardige objecten. Dit verbetert de scanprestaties aanzienlijk.

Vervolgens wordt door ons ESET LiveGrid® Reputation System de reputatie van het object opgehaald. (Er wordt bekeken of het object bijvoorbeeld al eerder is gezien en als al eerder als kwaadaardig is beoordeeld). Dit bevordert de efficiëntie van het scannen en zorgt voor een snellere uitwisseling van malware-informatie met onze klanten.


ESET Gedragsdetectie HIPSGedragsdetectie en Blokkering – HIPS

ESET’s Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) monitort de systeemactiviteit en gebruikt intelligente gedefinieerde regels om verdacht systeemgedrag te herkennen. Wanneer dit type activiteit wordt geïdentificeerd, voorkomt het zelfverdedigingsmechanisme van HIPS dat het kwaadwillende programma of proces mogelijk schadelijke activiteiten uitvoert.


ESET SandboxIn-product Sandbox

Geavanceerde malware probeert detectie zo veel mogelijk te omzeilen. Om het werkelijke gedrag te identificeren dat zich onder het oppervlak bevindt, gebruikt ESET in-product sandboxing. Met behulp van deze technologie emuleren ESET-oplossingen verschillende componenten van computerhardware en -software om een sample in een geïsoleerde gevirtualiseerde omgeving uit te voeren en zo het gedrag en acties van code te detecteren.


ESET Advanced Memory Scanner: Geavanceerde beschermingAdvanced Memory Scanner

Advanced Memory Scanning is een unieke ESET-technologie die zeer effectief een belangrijk kenmerk van huidige malware aansnijdt, namelijk het gebruik van encryptie of het zo lang mogelijk verbergen van malware op systemen en binnen het netwerk. Om deze problemen aan te pakken, controleert de Advanced Memory Scanner het gedrag van malafide processen zodra deze zichzelf laten ‘zien’ in het geheugen.


ESET Exploit BlockerExploit Blocker

Exploit Blocker monitort veelvoorkomende kwetsbaarheden in applicaties van derden (browsers, documenten, e-mail clients, Flash, Java en meer). In plaats van zich te richten op specifieke CVE identifiers, focust het zich op de oorzaak van het probleem: de exploittechnieken. Wanneer de Exploit Blocker getriggerd wordt, zal het proces geanalyseerd worden. Zodra het proces verdacht blijkt te zijn, kan de bedreiging direct op het systeem geblokkeerd worden.


ESET Ransomware ShieldRansomware Shield

ESET Ransomware Shield is een extra laag die gebruikers beschermt tegen ransomware. Deze technologie monitort en evalueert alle uitgevoerde applicaties op basis van hun gedrag en reputatie. Het is ontworpen om processen te detecteren en te blokkeren die lijken op gedrag van ransomware.


ESET network attack protectionNetwork Attack Protection

Network Attack Protection is een uitbreiding op de huidige firewall-technologie en verbetert de detectie van bekende kwetsbaarheden op netwerkniveau. Dit vormt een belangrijke beschermingslaag tegen de verspreiding van malware binnen uw netwerk, netwerk gerelateerde aanvallen en misbruik van kwetsbaarheden waarvoor nog geen patch of fix is vrijgegeven. ESET Zakelijk kan hiermee ook mobiele omgevingen zoals laptops adequaat beschermen.


ESET Botnet ProtectionBotnet Protection

ESET Botnet Protection detecteert kwaadaardige communicatie dat gebruikt wordt in botnets en identificeert tegelijkertijd het proces dat dit veroorzaakt. Iedere kwaadaardige detectie wordt geblokkeerd en gerapporteerd.


Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan


Meer weten over het ESET Zakelijk -portfolio? Kijk dan hier: ESET: Continue ontwikkeling van geavanceerde bescherming of neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake, proof-of-concept en inruilvoorstel voor de ESET Zakelijke productlijnen.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten