We Take Security Personally™

ESET BUSINESS SOLUTIONS

ESET ENDPOINT SECURITY ZAKELIJK

ESET BUSINESS SOLUTIONS

Secure Cyber Communications werkt sinds 2002 samen met ESET in Nederland en is als technisch volledig gecertificeerd Preferred Reseller zelfs Platinum partner van ESET. Wij werken voor kleine tot zeer grote organisaties om de ESET-producten te implementeren en te beheren. Of u nu 5 of meer dan 10.000 werkplekken en servers hebt, u bent bij ons aan het juiste adres.


Beveilig uw IT infrastructuur op het hoogste niveau met de ESET Business Solutions en u bespaart uw personeel kostbare tijd.

Waarom kiezen voor ESET?

 • Kennis en ervaring: meer dan 26 jaar onderzoek en technologische ontwikkeling in antivirus beveiliging
 • Goede performance: hoge prestaties en een extreem lage systeembelasting
 • Uitstekende detectie: ESET levert een betere, zeer efficiënte en proactieve detectie
 • Beheergemak: door de overzichtelijke gecentraliseerde ESET Remote Administrator console
 • Multi-platform: installatie is mogelijk op verschillende platformen (Windows, Mac, Linux en Android) en apparaten, waaronder computers, smartphones, tablets en servers

Oftewel: alles wat u nodig hebt in één antimalware-pakket.


ESET Business solutions endpoint antivirus en endpoint security advancedHoe weet ik welk product van ESET bij mijn bedrijf past?

Hanteert uw organisatie een flexibele werkcultuur waarbij werknemers altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsdata? Dankzij de intelligente firewall van Endpoint Security kunnen uw werknemers altijd en overal zorgeloos werken en voorkomt u een malware uitbraak voordat deze schade kan aanrichten.

 

 


Waarom Endpoint Security?

UNIEKE FEATURES VAN ESET ENDPOINT SECURITY

 • MALWARE CONTAINMENT
  Houdt ransomware buiten uw netwerk. Sluit automatisch de firewall op het werkstation bij een actieve uitbraak van malware.
 • VULNERABILITY SHIELD
  Herkent het netwerkverkeer dat karakteristiek is voor malware en biedt een extra beveiligingslaag die een besmetting of verspreiding kan voorkomen
 • BOTNET PROTECTION
  Botnets verzenden dagelijks spam, phishingmails en worden gebruikt voor collectieve aanvallen zoals een DDoS. Botnet Protection voorkomt dat uw bedrijfssystemen onderdeel worden van een botnet.
 • TWO WAY FIREWALL
  Beveilig uw systemen zowel intern als extern met een intelligente firewall. Dankzij een lokale firewall op uw bedrijfssystemen is het beveiligingsbeleid altijd en overal gewaarborgd.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten

SecWatch