We Take Security Personally™

ENDPOINT SECURITY

VEILIG WERKEN

ENDPOINT SECURITY

Personal computers en serversystemen zijn krachtiger dan ooit, zijn altijd online met geïntegreerde toepassingen en bieden uitgebreide communicatie mogelijkheden. De computer is het begin- of eindpunt van allerlei werkzaamheden en ontwikkelingen. We spreken tegenwoordig dan ook meer van een endpoint, de plek waar alles gebeurt, onafhankelijk van systeem, verbinding, plaats of tijd. De endpoints, dus zowel werkplekken als servers, openen de deur tot samenwerking en productiviteit voor bedrijven en overheden. Daarom is beveiliging van dit endpoint (endpoint security) zeer belangrijk voor elke bedrijfsomgeving!


Liever een volledig beheerde Endpoint Security oplossing?

Kijk naar onze Centureon Endpoint Security Managed Services, beschikbaar al vanaf € 2,75 per eindpunt per maand!


Nieuwe technische mogelijkheden bieden nieuwe zakelijke voordelen, maar ook nieuwe bedreigingen en bedrijfsrisico’s. Met meer afhankelijkheid van systemen, verbindingen en van up-to-date informatie komt ook de verplichting tot bescherming en beveiliging tegen verlies, diefstal en misbruik. Niet alleen persoonlijk of bedrijfsmatig, maar vooral vanuit overheden worden nieuwe en stikte eisen gesteld aan systeem- en informatiebeveiliging.

Nieuwe systemen en toepassingen vragen om een nieuwe aanpak en oude systemen voldoen niet meer. Alleen antivirus werkt allang niet meer, alleen een firewall evenmin. Hackers zijn geen domme mensen, maar zijn innovatief en creatief. Zij zoeken en vinden vaak de zwakste plek in ieder netwerk, de gebruiker, en slagen daar helaas verrassend vaak in.

Met onze partners loopt Secure Cyber Communications voorop in de strijd tegen cybercriminaliteit en bieden wij vooruitstrevende endpoint security oplossingen. Onze aanpak biedt geïntegreerde oplossingen tegen geavanceerde cyber aanvallen of gewiekste inbraak op systemen. Wij onderscheppen niet-van-echt-te-onderscheiden phishing berichten en virussen. En wij voorkomen de nachtmerrie van iedereen: ransomware die hele systemen, netwerken en bedrijven in hun greep kunnen houden en tot grote verliezen kunnen leiden. Bescherm uw omgeving decentraal met geavanceerde firewalltechnieken, endpoint encryptie, exploit detectie en diepgaande logging en correlatie met duidelijke rapporten. Kies voor een van onderstaande oplossingen.

OPLOSSINGEN


Check Point Software Technologies

Sinds 1993 is Check Point Software Technologies Ltd. toegewijd om klanten te voorzien van compromisloze bescherming tegen alle soorten bedreigingen, waardoor de complexiteit van de beveiliging wordt verminderd en de totale eigendomskosten worden verlaagd. Check Point streeft ernaar om gefocust te blijven op de behoeften van klanten en oplossingen te ontwikkelen die het beveiligingslandschap vandaag […]

Meer lezen

ESET

Secure Cyber Communications is sinds 2002 een Platinum Partner van ESET in Nederland en technisch gecertificeerd voor de ESET-productlijnen. Endpoint Security Solutions zijn vandaag de dag meer dan ‘even een licentie kopen’. De geavanceerde mogelijkheden van de nieuwe generatie antimalware producten dienen correct te worden geïmplementeerd en bijgehouden om de juiste bescherming te bieden voor uw […]

Meer lezen

Heimdal Security

De unieke combinatie van proactieve en reactieve beveiliging van Heimdal Security biedt een nieuwe manier om werkplekken te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus en firewalloplossingen moeten afhaken. PROACTIEVE EN REACTIEVE SECURITY Heimdal Security lost proactief en volledig automatisch op de achtergrond problemen op met programma’s die een bedreiging voor de beveiliging […]

Meer lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten