We Take Security Personally™

SIEM – Security Information and Event Management & User Behaviour Analytics

Zet datastromen en events om in concrete inzichten

SIEM – Security Information and Event Management & User Behaviour Analytics

SIEM Security Information Event Management

SIEM DASHBOARD

Onze Managed Security Information & Event Management (SIEM) dienst helpt om gebeurtenissen die de directe aandacht vereisen te vinden. Door de log- en event-informatie van meerdere bronnen, zoals firewalls, IPS/IDS, (file & database) servers, endpoints, switches en antivirus met elkaar te correleren op onder andere gedrag en gebruikersniveau (UBA), brengt SIEM incidenten aan het licht die door losse beveiligingsoplossingen over het hoofd worden gezien. Onze dienst is beschikbaar zowel stand-alone met support als flexibel en modulair maandabonnement en is ook voor het MKB zeer geschikt door de kostenefficiënte opzet.

Samen met ons partner SECWATCH, kunnen we uw security operations optimaal zijn werk laten doen. Wij installeren de juiste software die bij uw vraagstuk past, stemmen de inrichting af op uw wensen en stroomlijnen de configuratie helemaal met uw werkomgeving. Daarbij bieden we u naast volledige eigendom van de oplossing diverse flexibele servicecontracten, zoals monitoring en escalatie (SOM) of volledige managed security services. Zodat u de mogelijkheden van de tools en onze kennis maximaal kunt benutten.


Gecompromitteerde toegangsgegevens en laterale bewegingen zijn de belangrijkste aanvalsvectoren achter lekken. Bent u op dit moment in staat om dit soort activiteiten te herkennen? Met InsightIDR ontdekt u snel aanvallen van binnenuit en van indringers die zich voordoen als werknemer. Onze SIEM-oplossing in combinatie met onze monitoring, kennis en expertise helpt u om de maximale capaciteit uit uw beveiliging te halen.

InsightIDR – Zet datastromen om in concrete inzichten

Honderden triviale meldingen parseren… Een berg gegevens beheren… Handmatig informatie doorsturen vanuit je eigen endpoints… Dat is nu verleden tijd. InsightIDR geeft u direct het inzicht dat u nodig hebt om razendsnel de juiste beslissingen te nemen in de cyclus van SIEM incidentherkenning en respons.

SIEM-technologie heeft veel overeenkomsten met Tolkiens Ene Ring: Zeker, u kunt er legendarische dingen mee doen, maar houd u dat ook vol? Waarschijnlijk word u er knettergek van. Dat is niet nodig. SIEM-oplossingen zijn zeker praktisch, omdat ze de beveiligingsgegevens centraliseren, doorzoeken en visualiseren, zodat u kunt zien waar de risico’s zich in het netwerk bevinden.

InsightVM – Live Vulnerability Management & Endpoint Analytics

Doordat moderne netwerken ook gebruikmaken van onder meer mobiele apparatuur, de cloud, en virtualisatie veranderen de risico’s per minuut. InsightVM maakt gebruik van Rapid7’s Insight Platform en InsightVM met de technologie van NexPose. Hierdoor biedt het een volledig beschikbare, schaalbare en efficiënte manier om informatie over uw kwetsbaarheden te verzamelen, er op te reageren en zo de risico’s te verkleinen.

InsightVM Live Monitoring en Adaptive Security voorziet uw vulnerability management proces van actuele gegevens, gedetailleerde risicoscores en kennis van waar aanvallers naar zoeken. U kunt direct na melding in actie komen zodra er iets wijzigt.

SIEM InsightIDR Dashboard Impressie

SIEM CORRELATIE DASHBOARDS

Kostenefficiënt werken:

Door de gebundelde inzet van de oplossing en de zeer efficiënte werkwijze van techniek en mens, kunnen we onze oplossing zeer kostenefficiënt in uw organisatie inzetten. In combinatie met onze Cyber Security Support service, heeft u de beschikking over real-time inzage in uw gegevensstromen en beveiliging.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten