We Take Security Personally™

Managed Security Services

Ensure security. Identify Flaws. Verify effectiveness.

Managed Security Services

ESET Managed Security ServiceSamen sterk. Een oud gezegde met waarheid. Als ervaren partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging bieden wij u een uitgebreid aanbod van diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten. Wij kunnen uw strategie toetsen aan de eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging, wij geven u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op zowel beveiligingsgebied als cybercrime en wij kunnen uw organisatie voorzien van adviezen en rapportages over uw huidige en gewenste beveiliging. Uiteenlopend van een korte systeemscan, van ethical hacking tot diepgaande systeemaudits bieden wij u onafhankelijk advies en een gedetailleerd inzicht. Eenmalig of op contractbasis terugkerend, zodat u zich altijd van optimale systeem- en informatiebeveiliging weet gewaarborgd. U geeft ons de inzage in hoe u wilt werken en waar uw zorgen liggen, waarop wij met een gedegen plan van aanpak komen.


Managed Security Services -combinatie van uw en onze bedrijfs DNASteeds meer organisaties zoeken antwoord op het vraagstuk ‘’meer met minder doen’’ als het gaat om de steeds complexere zaken rondom informatiebeveiliging. De juiste aandacht en kennis is hierbij een lastig punt. Verantwoordelijken van interne IT-organisaties zoals CIO’s, CFO’s en IT-Managers moeten ‘in control’ zijn en tegelijkertijd de operationele kosten zien te reduceren. Tegelijkertijd mag dit niet ten koste gaan van innovatie, probleemoplossend vermogen, gebruikerservaring en risicobeheer.

IT moet de business ondersteunen, maar IT-beveiliging wordt met de dag belangrijker. Zonder adequate beveiliging kan de business niet verder en zijn continuïteitsrisico’s vaak niet te overzien. Risicomanagement, wet- en regelgeving en de groei in complexiteit en volume aan beveiligingsbedreigingen dienen het hoofd te worden geboden.

Met Secure Cyber Communications verkrijgt u een vertrouwde partner met 100% focus op informatiebeveiliging sinds 2001. Wij leveren de security services, kennis en aandacht. Wij optimaliseren uw security operations en het productbeheer. U kunt zich op innovatie en productiviteit richten. Maandelijks treden we in overleg en kijken we naar licentiegebruik, rapporteren wij aan uw organisatie en geven u inzicht. Dit alles met de flexibiliteit van diverse modules; u gebruikt alleen wat uw organisatie ook echt nodig heeft. Geen overhead.

Onze Managed Services kunnen afgenomen worden alle onze productlijnen. U kunt zelf kiezen of u bijvoorbeeld het licentie eigendom heeft, of dit maandelijks als module wenst af te nemen. Additioneel kunt u bijvoorbeeld onze Cyber Security Support en Security information and event management (SIEM) diensten toevoegen.

Meer weten? Plan een vrijblijvend gesprek met ons in, neem contact op via 036 5327002 of de contactpagina.


Voor
De wereld is constant in beweging en zo ook uw organisatie. Wet- en regelgeving verandert en stelt nieuwe eisen. Maar vooral de duistere kant van het geheel, cybercrime, zorgt ervoor dat u te allen tijde alert dient te zijn en goed voorbereid. Wij onderzoeken uw huidige IT-omgeving, testen uw beveiliging en weten wat er speelt in de markt. Met onze expertise bieden wij u een passend advies voor een sluitende beveiliging en optimale zekerheid en continuïteit voor uw organisatie.

Tijdens
Gedurende de transitie en migratie naar uw verbeterde beveiliging staan onze experts u altijd ter beschikking en kunnen wij dit traject geheel voor u verzorgen. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met zowel de bedrijfsmatige veranderingen als de technische installatie, configuratie en optimalisatie van de nieuwste systemen, zodat u een optimaal beveiligde en efficiënt presterende IT-omgeving verkrijgt.

Na
Wanneer uw organisatie gebruik maakt van de nieuwe systemen, zorgen wij voor een bedrijfszekere continuïteit en voor optimaal rendement van de nieuwe mogelijkheden. Wij kunnen uw ICT-team trainen in alle in’s & out’s zodat zij deze volledig weet te benutten. Niet alleen verzorgen wij dat alle systemen naadloos op elkaar aansluiten, maar wij zorgen er tevens voor dat u volledig geïnformeerd bent middels rapportages en overzichten. Natuurlijk zijn wij ook uw partner voor langetermijnsafspraken voor technische ondersteuning.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten