We Take Security Personally™

Cyber Security Support

Managed Security Services

Cyber Security Support

Na oplevering wilt u gegarandeerd zijn van een perfect werkend systeem, up-to-date bescherming genieten van uw bedrijfsnetwerk en optimaal rendement hebben van alle mogelijkheden. Onze expertise staat altijd tot uw beschikking en vormt een waardevolle aanvulling op uw eigen ICT-afdeling. Wij bieden u korte responsetijden en zorgen er tevens voor dat u volledig geïnformeerd bent middels rapportages en overzichten.

U kunt op alle door ons aangeboden oplossingen, aanvullend een Cyber Security Support contract van Secure Cyber Communications aanschaffen.

Onze Cyber Security Support contracten hebben de volgende mogelijkheden:

  • Gegarandeerde responsetijd op supportvragen van maximaal 4 uur – 12 x 5 (op werkdagen tussen 07:00 en 19:00)
  • Het verzorgen van een periodieke health check
  • Tweedelijns helpdesk
  • [Extra module] Gegarandeerde responsetijd op high impact incidenten van maximaal 4 uur – 24/7
  • [Extra module] SIEM (remote) Monitoring & Control Service + Security Incident Response van de systemen
  • [Extra module] (remote) Verwerken van aanpassingen (Change Management)

Tijdens de health check controleren we de log-bestanden, maken we rapportages, geven we advies en beantwoorden wij eventuele vragen. Verder adviseren wij u over beveiligingsupdates en nieuwe technieken en assisteren we bij het opstellen en beheren van algemene informatie zoals een top-level VISIO-tekening en overzicht van de in gebruik zijnde security policies.

Op basis van de analyse van de probleemmelding en een indien mogelijk korte systeemcontrole op afstand, wordt bepaald of uw aanvraag direct in behandeling kan worden genomen (spoedbehandeling).

Ook wordt bepaald of een engineer ter plaatse moet worden ingezet of dat het probleem op afstand kan worden verholpen. Gewerkte uren worden vervolgens op basis van nacalculatie berekend.

Meer weten over ons Cyber Security Support? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten