We Take Security Personally™

Cyber Security Support

Managed Security Services

Cyber Security Support

Na oplevering wilt u gegarandeerd zijn van een perfect werkend systeem, up-to-date bescherming genieten en optimaal rendement hebben van alle mogelijkheden. Onze expertise staat al sinds 2001 tot uw beschikking en vormt een waardevolle aanvulling op uw eigen ICT-afdeling. Wij bieden u korte responsetijden en zorgen er tevens voor dat u volledig geïnformeerd bent middels rapportages en overzichten.

U kunt op alle door ons aangeboden oplossingen, aanvullend een Cyber Security Support contract van Secure Cyber Communications krijgen, maar we bieden ook ondersteuning op ‘bring-your-own’ hardware en licenties. Wij staan voor uw klaar, beheren en monitoren uw omgeving proactief, analyseren beveiligingsincidenten en voeren gewenste wijzigingen in de omgeving door. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging staat volledig voor u beschikbaar.

We bieden u twee modellen; met ons ESSENTIALabonnement stapt u al in vanaf € 250,- per maand en krijgt u 4-uur response, remote support van specialisten, on-site health-check per jaar en notificeren wij u bij beveiligingsupdates en incidenten. Met ons PROFESSIONAL-abonnement breiden we dit verder uit met 12×5 of 24×7 support, 2x per jaar on-site, remote monitoring & control service, remote verwerken van aanpassingen en maandelijkse rapportages.

Tijdens de Health Check controleren we de log-bestanden, maken we rapportages, geven we advies en beantwoorden wij eventuele vragen. Verder adviseren wij u over beveiligingsupdates, nieuwe technieken en assisteren we bij het opstellen en beheren van algemene informatie, zoals een top-level VISIO-tekening en overzicht van de in gebruik zijnde beveiligingsmaatregelingen.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Leonie van Meeteren. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over de mogelijkheden van ons Cyber Security Support-model. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe onze diensten en oplossingen bij uw organisatie kunnen passen.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten