We Take Security Personally™

Managed Diensten

Managed Security Diensten: Uw beveiliging in goede handen

Managed Diensten

MSSP - Managed Security Service Provider

Onze Managed Security Diensten draaien rondom u. Na oplevering wilt u gegarandeerd zijn van een perfect werkend systeem, up-to-date bescherming genieten en optimaal rendement hebben van alle mogelijkheden.

Een break-fix benadering past niet bij informatiebeveiliging, proactieve monitoring en beheer wel. Onze expertise staat al sinds 2001 tot uw beschikking en vormt een waardevolle aanvulling op uw eigen ICT-afdeling. Wij bieden u binnen onze beheerde diensten korte responsetijden en zorgen er tevens voor dat u volledig geïnformeerd bent middels rapportages en overzichten.

U kunt op alle door ons aangeboden oplossingen, aanvullend een Cyber Security Support contract van Secure Cyber Communications krijgen, maar we bieden ook ondersteuning op ‘bring-your-own’ hardware en licenties. Wij staan voor uw klaar, beheren en monitoren uw omgeving proactief, analyseren beveiligingsincidenten en voeren gewenste wijzigingen in de omgeving door. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging staat volledig voor u beschikbaar.


U kunt op alle door ons aangeboden oplossingen, aanvullend een Cyber Security Support contract van Secure Cyber Communications aanschaffen. Wij beheren uw firewall en endpoints en monitoren en rapporten op beveiligingsincidenten.

Verder lezen

Deze unieke combinatie van proactieve en reactieve beveiliging biedt een nieuwe manier om endpoints te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus- en firewalloplossingen afhaken.

Al vanaf € 2,75 per licentie per maand.

Verder lezen

Met een gedegen kwetsbaarheidsbeheer (Vulnerability Management) verkrijgt u direct de juiste continue inzage. Voldoe direct aan een deel van de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) en bewaak de gegevens van uw klant.

Verder lezen

Security information and event management (SIEM) softwareproducten en -services combineren veiligheidsinformatiebeheer (SIM) en Security Event Management (SEM). Ze bieden realtime analyse van beveiligingsmeldingen gegenereerd door applicaties en netwerkhardware. Onze dienst is speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot grote (MKB) organisaties.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten