We Take Security Personally™

Diensten

Diensten

Managed Security Service Provider

Na oplevering wilt u gegarandeerd zijn van een perfect werkend systeem, up-to-date bescherming genieten van uw bedrijfsnetwerk en optimaal rendement hebben van alle mogelijkheden. Onze expertise staat altijd tot uw beschikking en vormt een waardevolle aanvulling op uw eigen ICT-afdeling. Wij bieden u korte responsetijden en zorgen er tevens voor dat u volledig geïnformeerd bent middels rapportages en overzichten. Hieronder ziet u onze additionele diensten, zoals onze managed SIEM & Vulnerability Management oplossing, managed Cyber Security Support en Blue-Team Engineering:


Samen sterk. Een oud gezegde met waarheid. Als ervaren partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging bieden wij u een uitgebreid aanbod van diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten.

Verder lezen

U kunt op alle door ons aangeboden oplossingen, aanvullend een Cyber Security Support contract van Secure Cyber Communications aanschaffen. Wij beheren uw firewall en endpoints en monitoren en rapporten op beveiligingsincidenten.

Verder lezen

Security information and event management (SIEM) softwareproducten en -services combineren veiligheidsinformatiebeheer (SIM) en Security Event Management (SEM). Ze bieden realtime analyse van beveiligingsmeldingen gegenereerd door applicaties en netwerkhardware. Onze dienst is speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot grote (MKB) organisaties.

Verder lezen

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten