We Take Security Personally™

Secure Cyber Communications wint belangrijke prijs met security oplossingen voor mkb+

Secure Cyber Communications wint belangrijke prijs met security oplossingen voor mkb+

ESET Enterprise Champion!

ESET EnterpriseSecure Cyber Communications is door ESET uitgeroepen tot Enterprise Champion 2018. Belangrijkste reden: Secure Cyber Communications zet net dat stapje extra bij de levering van de enterprise oplossingen van ESET.

“We focussen meer dan honderd procent op informatiebeveiliging. Daarvoor heb je wel een lange adem nodig én een team dat door blijft bijten en door blijft zetten”, zei directeur Henk-Jan Angerman bij de uitreiking van de award op 18 april 2019. Dat Secure Cyber Communications niet alleen een hoog serviceniveau belooft, maar die belofte ook dag in, dag uit waarmaakt voor zijn klanten heeft ESET nu beloond: Secure Cyber Communications is verkozen tot Enterprise Champion 2018.

Samenwerken aan veiligheid

ESET focust net als Secure Cyber Communications nadrukkelijk op het veiliger maken van Nederlandse bedrijven op vlak van ICT en cybersecurity. Twee bedrijven, één missie. “Dat ESET een lokale, 60 man sterke ondersteuning heeft, is voor grote organisaties cruciaal. Bij nieuwe, onbekende en geavanceerde dreigingen bij klanten komen onze eigen engineers ook altijd direct in actie. Dankzij hun ruime kennis en expertise van de ESET security-oplossingen zijn onze klanten verzekerd van een professionele en vakkundige installatie, upgrade of overstap”, zegt Angerman.

Geen ver-van-mijn-bedshow

ESET richt zich met zijn oplossingen op het mkb+. Daarom zijn de configuratie, het beveiligingsniveau en de compliancybehoefte perfect afgestemd op de wensen van die groep en bovendien flexibel aan te passen aan elke IT-omgeving. Onder de oplossingen van ESET die Secure Cyber Communications levert aan het grotere mkb (250 fte of meer) en enterprises vallen Endpoint Security Advanced, Enterprise Inspector (EDR), Dynamic Threat Defense en de Threat Hunting diensten. Stuk voor stuk diensten die uitermate goed inspelen op de behoeftes van de organisaties en daadwerkelijk leiden tot meer veiligheid.

Tot slot is het voor Nederlandse en Europese bedrijven erg prettig dat ESET zelf zijn wortels heeft in de EU, en voor Nederlandse bedrijven is het extra fijn dat Secure Cyber Communications 100% Nederlands is zonder buitenlandse investeerders. Qua wet- en regelgeving, lokaal dreigingsniveau en communicatie een belangrijk voordeel. Angerman: “Zeker voor het grotere mkb en de lokale enterprises is dat bijna een voorwaarde: van leveranciers en dienstverleners wordt nou eenmaal verwacht dat ze de lokale omstandigheden begrijpen en erop inspelen. Dat lukt beter met Europese of Nederlandse partners.”

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten