We Take Security Personally™

ESET gaat voor goud in performance testen door testorganisaties

ESET gaat voor goud in performance testen door testorganisaties

ESET Internet Security verovert de eerste plek bij AV-Comparatives awards

Elk jaar vergelijkt AV-Comparatives de best scorende IT-security producten met elkaar en reikt gouden, zilveren en bronzen prijzen uit over vijf verschillende categorieën, als vervolg op de hoofdtest van het voorgaande jaar. ESET verblijdde de testers dit jaar – zo erg dat we de gouden award hebben gewonnen voor ‘Performance and False Positive Tests’.

Wanneer het op AV testen aankomt, is het meten van betrouwbaarheid net zo belangrijk als detectie. Één false positive kan al veel tijd en middelen van engineering- en supporteams vereisen om de problemen op te lossen. Bovendien kan het leiden tot verlies van belangrijke data of onbeschikbaarheid van het systeem. Het is belangrijk dat je security oplossing het goed heeft en dat is precies wat ESET doet. Na uitgebreide false-positive testen over het hele jaar, bevestigde AV-Comparatives dat ESET nul valse meldingen had in alle testen van 2017. Geen enkele andere geteste securityoplossing was hiertoe in staat. Zodoende ontving ESET de gouden award.

ESET Internet Security werd – na twee testen gedurende het hele jaar – ook erkend voor de lage impact op het systeem tijdens het uitvoeren van taken – en won opnieuw de gouden award in deze categorie. AV-Comparatives noemde de oplossing “zeer eenvoudig in gebruik, dankzij de uitstekende gebruikersinterface en een zelf configurerende firewall”. Inderdaad een hoge waardering!

Meer informatie over het AV-Comparatives 2017 Summary Report vind je hier.

“Impeccable protection” van ESET Endpoint Security for macOS
Hoewel ze het misschien niet willen geloven, zijn Mac-gebruikers steeds vaker het hoofddoelwit voor hackers. Malware groeit exponentieel, zelfs op macOS, en in de zakelijke wereld zien experts van de industrie een groei van het aantal Advanced Persistant Threats die zich richten op Macs in de bedrijfsomgeving.

Het vooropstellen van veiligheid moet bij Mac-gebruikers steeds vaker in hun gedachten opkomen. Een oplossing vinden die voldoet aan de beveiligingsbehoeften zonder afbreuk te doen aan de systeemprestaties is cruciaal. Wanneer AV-TEST ESET Endpoint Security for macOS evalueerde, was duidelijk te zien dat het voldeed aan de verwachtingen van de Mac-gebruiker.

Onder de geteste oplossingen voor zakelijke gebruikers heeft ESET een perfecte detectie bereikt – het identificeren en blokkeren van alle 514 macOS bedreigingen. Daarnaast waren de testers onder de indruk van ESET’s lage percentage van false positives en zijn gedrag naar ‘potentially unwanted applications’ (PUAs). ESET filterde zelfs bijna 700 PUAs tussen 98 en 100 procent. Algeheel merkte het AV-TEST Instituut op dat de aangeboden beveiliging van ESET onweerlegbaar is. Bekijk vandaag nog het rapport: Put to the Test: Antivirus Solutions for MacOS Sierra.

Meer informatie over ESET’s bekroonde oplossingen is hier te vinden.

Over ESET
Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in realtime bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke “in-the-wild” malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten