We Take Security Personally™

ESET GAAT SAMEN MET GOOGLE DE STRIJD AAN TEGEN MALWARE

ESET GAAT SAMEN MET GOOGLE DE STRIJD AAN TEGEN MALWARE

Veilig browsen met de nieuwe oplossing van ESET, die apparatuur tegen ongewenste software beschermt

google chrome esetESET, een toonaangevend cybersecuritybedrijf, brengt vandaag Chrome Cleanup op de markt, een nieuwe scanner en cleaner voor Google Chrome, waarmee gebruikers veilig en zonder onderbrekingen op internet kunnen surfen. Chrome Cleanup is beschikbaar voor alle gebruikers van Google Chrome die op Windows draaien.

Cyberaanvallen worden steeds complexer en zijn steeds moeilijker te ontdekken. Gebruikers kunnen tijdens het browsen gemakkelijk op gevaarlijke websites terechtkomen die kwaadaardige software op computers installeren.

Op het moment dat Chrome Cleanup ongewenste software ontdekt, krijgen gebruikers van Google Chrome een waarschuwing en de mogelijkheid om de software te verwijderen. Chrome Cleanup werkt volledig op de achtergrond, ongestoord en onzichtbaar voor de gebruiker. Het programma verwijdert de software en geeft de gebruiker een melding zodra de cleanup is voltooid.

‘Iedereen zou altijd veilig en vlot internet moeten kunnen gebruiken’, aldus Juraj Malcho, Chief Technology Officer bij ESET. ‘Al drie decennia lang ontwikkelt ESET beveiligingsoplossingen waarmee gebruikers hun technologie veilig kunnen gebruiken en allerlei cyberaanvallen worden gestopt. Chrome Cleanup richt zijn pijlen op ongewenste software die internetgebruikers in een moeilijk parket kunnen brengen.’

Chrome Cleanup maakt deel uit van de laatste versie van Google Chrome. Meer informatie over de tools leest u op de blog van Google.

“Secure Cyber Communications heeft vier WatchGuard Next Generation Firewalls als twee Clusters geleverd om de gegevensstromen te beveiligen en bedreigingen inzichtelijk te krijgen.”

- Project: Energieleverancier met meer dan 400.000 klanten